Ads Top

Μπουχαλάκης: "Πολύ δύσκολο να μην πάρουμε κούπα του χρόνου"


Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για την καλύτερή του σεζόν στον Ολυμπιακό και τη στιγμή που νιώθει ότι τον σημάδεψε περισσότερο τη φετινή σεζόν.
Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερή του στον Ολυμπιακό: "Ναι, 100%! (χαμόγελα). Από όλες τις πλευρές είναι η καλύτερη σεζόν μου στην ομάδα. Το μόνο κακό είναι πως δεν συνδυάστηκε με κάποιο τρόπαιο ή τίτλο. Αλλά νομίζω πως φέτος κτίσαμε έναν καλό κορμό. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Ξέρουμε, πλέον, τι ζητάμε στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι πρώτα ο Θεός, του χρόνου τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στο γήπεδο."

Για τη στιγμή που ξεχώρισε φέτος, ο Μπουχαλάκης αναφέρθηκε στο ματς με την Μίλαν: "Αναμφισβήτητα είναι η στιγμή μετά την πρόκριση επί της Μίλαν. Είχε πολλά και έντονα συναισθήματα. Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα πήραμε μία μεγάλη πρόκριση. Έχω την εντύπωση πως ήταν η πιο έντονη στιγμή. Ίσως και το γκολ μου απέναντι στην Μπέρνλι ήταν μία έντονη στιγμή για εμένα."

Σχετικά με τον απολογισμό που κάνει για τη φετινή χρονιά: "Κατά βάση η σεζόν ήταν καλή. Σίγουρα ξεκινήσαμε με προβλήματα. Ήταν καινούρια η ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη αρχή στα προκριματικά. Αλλά νομίζω πως από την αρχή η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία. Το μόνο που θα άλλαζα είναι ένα - δύο παιχνίδια τα οποία στο τέλος της σεζόν αποδείχθηκαν κρίσιμα και κομβικά, έτσι ώστε να ήμασταν πιο κοντά στον τίτλο."

Παράλληλα, ο Μπουχαλάκης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ για τη στήριξή τους στην ομάδα σε όλους τους αγώνες. Ακόμη και σε εκείνους τους αγώνες που παλαιότερα δεν είχαμε τόσο κόσμο. Νομίζω πως αυτή η ομάδα με τη στήριξη αυτού του κόσμου, του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολο να μην κερδίσει κάποιο τίτλο. Το πιστεύω και φαίνεται από τη διάθεση που έχουμε και το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Νομίζω πως του χρόνου η σεζόν θα είναι καλύτερη για όλους."

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.