Ads Top

Ζαμπά: "Εχω λατρέψει τον κόσμο του ΠΑΟΚ"


Ο Λέο Ζαμπά μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του στο πλαίσιο ενός αφιερώματος στον ΠΑΟΚ με αφορμή την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ, Λέο Ζαμπά στις δηλώσεις που έκανε σε βραζιλιάνικο Μέσο, τονίζει πως είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και πως έχει λατρέψει το κλαμπ και τον κόσμο του.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Σταδιακά και με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι έχω καταφέρει να δείξω τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εγώ από την πλευρά μου κατάλαβα πόσο πολύ λατρεύουν το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους. Έχω και εγώ λατρέψει τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του."

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: "Όλα τα παιχνίδια είναι... άγρια και αμφίρροπα. Και οι ομάδες σκοράρουν αρκετά γκολ."

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League: "Μερικές φορές και οι ήττες μπορεί να χρησιμεύσουν ως επιπλέον κίνητρο. Φτάσαμε ένα βήμα πριν από τη φάση των ομίλων.  Η εμπειρία αυτή μας βοήθησε να επιστρέψουμε στην κορυφή και να έχουμε εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή στα προκριματικά της διοργάνωσης την επόμενη σεζόν."

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.