Ads Top

Κόλκας: «Ο Ολυμπιακός για Λουτσέσκου - Αγόρασε το CNN Turk ο Ιβάν - Σκ@τόψυχος διαιτητής!»


Φοβερό ξέσπασμα από τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Ατάκες-φωτιά!

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε αυτό που ήθελε στη Νέα Σμύρνη, δεν ανησυχεί ούτε για την εικόνα του, ούτε για το αποτέλεσμα και γελάει με την επικοινωνιακή πολιτική των κοκκινομάγουλων. Γράφει ο Στ. Κόλκας.

Ο κοκκινομάγουλος είναι συνήθως ένας άνθρωπος που τον βρίσκει αρκετά ο ήλιος, απομονωμένος στα χωράφια ή σε εκτάσεις τέλος πάντως που δεν καλύπτονται από τον ήλιο, δεν συναναστρέφεται με ανθρώπους που μπορούν να τον εξελίξουν και όταν βρίσκεται ανάμεσα σε ένα κοντινό του περιβάλλον βγάζει μένος για όσα ο ίδιος δεν μπορεί να αντιληφθεί. Τα λεγόμενα συμπλέγματα.

Συμπλέγματα έχει ξεκάθαρα πλέον και το επικοινωνιακό τόξο του Ολυμπιακού που επιχείρησε σήμερα να βγάλει αποκλειστικό και καλά, παραμονές μεγάλου ντέρμπι, πως ο Λουτσέσκου έκλεισε στη Γαλατά. Μιλάμε για το πάρτι ηλιθίων.

Η παρωχημένη αυτή λογική, είναι του επιπέδου «σας έδωσε ο Τσίπρας το πρωτάθλημα» που ξεκίνησε από πέρυσι, ενώ φέτος έγινε ακόμα πιο χοντροκομμένο. «Πουλήσατε τη Μακεδονία για ένα πρωτάθλημα» λένε. Τι να απαντήσεις σε έναν τέτοιο στόκο;

Η ιστορία της επικοινωνίας μας έχει διδάξει πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός που σκούζει είναι ο αδύναμος. Η μαγκιά του ΠΑΟΚ είναι πως κρατάει ένα επίπεδο, δεν πέφτει στον βόθρο μίας επικοινωνίας που αγγίζει μόνο διανοητικά καθυστερημένους.

Παλαιότερα, σκούζαμε εμείς και ήταν ένα ξεκάθαρο δείγμα αδυναμίας. Εμείς βέβαια είχαμε λόγους που αν αρχίζω να τους μετράω θα γράψω πέντε χιλιάδες λέξεις. Από τους διορισμένους δικαστές, τους διαιτητές του 100-0, τις επιτροπές που αποφάσιζαν ότι να ναι, με μεταδώσεις αγώνων που άλλα έβλεπες και άλλα έλεγαν. Και τότε όμως ήμασταν αδύναμοι και σκούζαμε. Τώρα το έργο άλλαξε, παρότι ακόμη οι δικαστές είναι φίλοι τους. Κάποιοι εξ αυτών σίγουρα.

Την Κυριακή λοιπόν, εμείς πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Μέχρι τότε πιθανότατα θα γράψουν πως ο Βαρέλα υπέγραψε στην Αλ Χαμπίμπι Για Λελέλι, πως ο Ιβάν αγόρασε το CNN Turk, πως ο Σέρτζιο Ολιβέιρα υποφέρει στη Θεσσαλονίκη επειδή έχει και βουνό και θάλασσα.

Μέχρι τότε θα σκούζουν, γιατί είναι το κατακάθι μίας κοινωνίας που ποτέ δεν έμαθε να παίζει με κανόνες παρά μόνο αυτούς στήνει στα μέτρα της. Ο Ολυμπιακός εκφράζει την Ελλάδα του σήμερα, παρέα με όλους τους λόγους που έφτασε σε αυτό το σημείο. 

Άρα λοιπόν το να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτόν τον μηχανισμό, πραγματικά δεν είναι κάτι που μπορεί να ανεχτεί η αισθητική μας.

Πάμε να παίξουμε, να κερδίσουμε και να συνεχίσουν να σκούζουν.

Στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης σε καμία των περιπτώσεων δεν αγγίζει η εικόνα του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα. Ένας ΠΑΟΚ που έλεγχε 100% το παιχνίδι και μόλις βγήκαν απλά οι δύο που έφερναν την ισορροπία χάθηκε για λίγο ο έλεγχος. Και πάλι, δύο ατομικά λάθη που μπορεί και να μη τα ξανακάνουν ποτέ στη καριέρα τους ο Γιαννούλης και ο Πασχαλάκης, έδωσαν τη νίκη στον Πανιώνιο.

Το 2-1 θα το ανατρέψει ο ΠΑΟΚ στη Τούμπα και δεν χρειάζεται να αναλύσω το γιατί. Η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων είναι τεράστια και στη Τούμπα θα είναι αλλιώς.

Σε ατομικό επίπεδο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα παίζει και αύριο ενδεκάδα στην ομάδα, ενώ ο Ίνγκασον πατούσε εξαιρετικά με δίδυμο τον Τόσκα που ανάθεμα αν έπαιξαν και στη προπόνηση μαζί.

Ο Σβιντέρφσκι έδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν είναι τυχαίος παίκτης, πέτυχε πάλι γκολ, ενώ είναι και εκπληκτικός εργάτης μέσα στο γήπεδο.

Γενικά περίμενα πολύ χειρότερη εικόνα από την ομάδα η οποία σε 70 λεπτά αγώνα δεν είχε δεχτεί τελική. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως και δεν χρειάζεται να μείνουμε περισσότερο.

Θα ήθελα να πω κάτι για τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, ο οποίος μου μετέφεραν κάποτε πως είναι καλός διαιτητής. Μεταφέρω δημοσίως στον φίλο μου που μου το είπε, να πάει σε κανέναν οφθαλμίατρο.

Δεν θεωρώ βέβαια πως έπαιξε κανέναν ρόλο στο παιχνίδι, αλλά αυτό που κάνει στη πρώτη φάση του Λύρατζη που κάνει ντεμπούτο, μου δείχνει σκατοψυχία.

Δύσκολο τερέν, τάκλιν του Λύρατζη, βρίσκει μπάλα και συγκρούεται με αντίπαλο που επίσης διεκδικεί. Απευθείας κάρτα σε έναν 19χρονό που προφανώς και μετά επηρεάστηκε. Σε καμία των περιπτώσεων δεν ήταν κάρτα και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα μένουν ασχολίαστες τέτοιες συμπεριφορές λιγόψυχων διαιτητών.

Ντεμπούτο ενδεκάδας έκανε αγόρι μου στην ομάδα που παίζει από μωρό παιδί. Τη μαγκιά που θέλεις να δείξεις στα αφεντικά σου, να την δείχνεις στους άντρες…

Για την ΚΕΔ που ξεφωνήθηκε για την επιλογή του Δανού εραστή της μαρμάρινης γοργόνας της Κοπεγχάγης, δεν μπορώ να πω τίποτα για την επιλογή Μανθάνο. Τοπ επιλογή και ελπίζουμε να είναι σε καλή μέρα.

ΥΓ Καμιά διαρροή για το Π.Ρ. δεν θα γίνει για να την κάνει και αυτός με ελαφρά πηδηματάκια;

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.