Ads Top

"Εμπλοκή" Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ: «Αυτόν κράτησε στον Δικέφαλο!»


Το πήρε πάνω του ο παλαίμαχος άσος.

Μεγάλος ντόρος είχε δημιουργηθεί γύρω από τον Μάριο Τσαούση του ΠΑΟΚ, με τον παίκτη τελικά να δίνει τα χέρια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όπως αναφέρεται στην έντυπη έκδοση του Sportime και στη στήλη «Agent Greek», ο νεαρός που παρουσιαζόταν ότι βρισκόταν πολύ κοντά σε άλλες ομάδες, θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Δεδομένα, στην ανατροπή έπαιξαν ρόλο οι εξαιρετικές σχέσεις του πατέρα του διεθνή αριστερού μπακ με τον Θόδωρη Ζαγοράκη.
Ωστόσο το ερωτηματικό που προκύπτει είναι το αν και στην εν λόγω ανανέωση ακολουθήθηκε από τον ΠΑΟΚ πολιτική… Πασχαλάκη.

Θυμίζουμε ότι ο Πασχαλάκης τελικά ανανέωσε στον ΠΑΟΚ χωρίς στις συζητήσεις να λάβει μέρος ατζέντης.

Πάντως στον ΠΑΟΚ είναι πλέον αποφασισμένοι να περιμένουν να περάσουν τα κρίσιμα παιχνίδια πριν προχωρήσουν σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές.

Και κρίσιμο παιχνίδι δεν είναι μόνο το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Πλέον δυσκόλεψε και η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά τη χθεσινή ήττα με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ένα ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά δέχτηκε δύο γκολ προς το φινάλε και γνώρισε την ήττα. Μετά λοιπόν και από τον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με παίκτες των οποίων τα θέματα έχουν προχωρήσει.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.