Ads Top

Επικεντρώνεται στην Ευρώπη!


Δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς όπου θα πρέπει όμως να αφήσει πολύ γρήγορα πίσω του.

Όσο δύσκολο και αν είναι αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους και να επικεντρωθούν στο επόμενο παιχνίδι τους, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (14/02) κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για το Europa League.

Οι Πειραιώτες οφείλουν να εστιάσουν στην Ευρώπη, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος, ξεκινώντας από το ματς της προσεχούς Πέμπτης με τους Ουκρανούς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαλάσει την εικόνα και τη συνολική ψυχολογία που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός μέσα σε όλη τη σεζόν, με τους Πειραιώτες να έχουν την υποχρέωση να συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι θα πρέπει να γυρίσουν το τσιπάκι των παικτών τους, ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν την γνώριμη εικόνα τους κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Αυτό το ματς θα πρέπει να είναι σιγά-σιγά στο μυαλό των «ερυθρόλευκων», ώστε ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει, όσο δύσκολο και αν είναι, μία ευρωπαϊκή υπέρβαση.

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.