Ads Top

«Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα»


Ο Ολυμπιακός δεν ήταν όπως έπρεπε, δεν εμφανίστηκε στην Τούμπα και έχασε ένα ματς που δεν πάλεψε. 

Κακή βραδιά για τους «ερυθρόλευκους», αλλά σημασία έχει και το… αύριο, η συνέχεια. Αυτό ήταν που εξήγησε ο Βασίλης Τοροσίδης μιλώντας στα κανάλια Novasports.

Ο έμπειρος αμυντικός του Θρύλου τόνισε μετά το φινάλε της αναμέτρησης: «Δεν μπορεί να κρυβόμαστε. Ο ΠΑΟΚ πήγε στα πρώτα 20 λεπτά πολύ δυνατά, εμείς δεν αντιδράσαμε καλά, δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε. Μπορεί το πρώτο γκολ να είχε και δόση τύχης, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Φαινόταν πώς ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε πολύ, με αντεπιθέσεις και με δεύτερες μπάλες. Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι στο παιχνίδι μας, παίξαμε το ίδιο, πολλοί ανοικτοί, δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ και μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσει το ματς. Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε στο δεύτερο πιο συγκεντρωμένα, το καταφέραμε, αλλά δεχθήκαμε ένα ακόμα γκολ που το κάναμε δώρο. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, ο κόσμος περίμενε περισσότερα από μας. Αν είναι να χάσεις, να το κάνεις με ψηλά το κεφάλι! Εμείς, δυστυχώς, χάσαμε πολύ εύκολα και δεν είναι σωστό αυτό για τον Ολυμπιακό».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, ο «Τόρο» υπογράμμισε: «Κακά τα ψέματα, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για το πρωτάθλημα, με τη διαφορά που υπάρχει. Στόχος του Ολυμπιακού, πλέον είναι να συγκεντρωθεί για το ματς της Πέμπτης. Να κοιτάξουμε πολύ σοβαρά την Ευρώπη. Και μετά να νικήσουμε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, την άλλη Κυριακή. Δυστυχώς, αν και δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό, ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα ως τέλος και να προκριθούμε κόντρα στη Ντιναμό».

Ο φετινός Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα που ξεκίνησε από την αρχή, δημιουργήθηκε από το… μηδέν και ο Τοροσίδης εξήγησε «Δεν είναι δικαιολογία, ο Ολυμπιακός άλλαξε 20 παίκτες το περασμένο καλοκαίρι. Με την πρόκριση με την Μπέρνλι έφτασε σε ένα σημαντικό επίτευγμα και η παρουσία στους ομίλους ήταν κάτι εξίσου θετικό. Επίσης, μια ομάδα που πάλεψε για το πρωτάθλημα και στο 90% των ματς της, το έκανε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Νέος προπονητής, πολλοί νέοι παίκτες. Να μην τα γκρεμίσουμε όλα σήμερα. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πραγματικά καλούς παίκτες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να κάνουμε το απόλυτο στο πρωτάθλημα και να περάσουμε την Ντιναμό για να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στην Ευρώπη. Και του χρόνου, με τις κατάλληλες κινήσεις, η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

gavros.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.