Ads Top

Μεγάλη έκπληξη Μαρτίνς με τον αντι-Λάζαρο!


Παίρνει το ρίσκο ο Πορτογάλος τεχνικός και στο Κίεβο αλλάζει όλο το πλάνο. 
Οι ποδοσφαιριστές, οι αθλητές, πάντα ξέρουν καλύτερα.

Ειδικά την ώρα του κακού.

Ετσι, ήταν σχεδόν σίγουρο με τις αντιδράσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου την ώρα του τραυματισμού του στο ντέρμπι πως είχε υποστεί σοβαρή ζημιά.

Χωρίς να χρειαστούν εξετάσεις.

Αυτές, σήμερα, επιβεβαίωσαν το ένστικτο, την γνώση του ίδιου του Λάζαρου: ρήξη χιαστών, στο αριστερό γόνατο, στο ίδιο που είχε εγχειριστεί ο Ελληνας διεθνής πριν οκτώ χρόνια όταν και αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό.

Τραυματισμός πάντα σοβαρός, τραυματισμός απαιτητικός ως προς την αποθεραπεία του,  τραυματισμός που επιβάλλει επέμβαση και αποθεραπεία τουλάχιστον πέντε – έξι μηνών. Κάτι που στην καλύτερη των περιπτώσεων σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπορεί να υπολογίζει στον Λάζαρο ξανά από Σεπτέμβριο. Σημαντικό πλήγμα, ασυζητητί για τους «ερυθρόλευκους», αλλά προφανώς και την Εθνική, η οποία στο διάστημα της απουσίας του διεθνή εξτρέμ θα έχει δώσει έξι παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2020.

Το θετικό στην όλη ιστορία είναι πως μετά την χτεσινή «τεσσάρα», ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κλείδωσε τη 2η θέση και συνεπώς μπορεί εντός των συνόρων στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να καλύψει την απώλεια του Λάζαρου. Προφανώς ο Μασούρας θα είναι αυτός που ιεραρχικά θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Και πάλι όμως, οι λύσεις του Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της μεσοεπιθετικής του γραμμής είναι τρεις: πέραν του νιόφερτου από τον Πανιώνιο, είναι οι δυο Πορτογάλοι, ο Ποντένσε και ο Ζιλ Ντίας.

Κόσμος που σε κάθε περίπτωση δεν είναι ποσοτικά αρκετός, ειδικά αν και εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέψουν από Κίεβο με το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. «Πονοκέφαλος» για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος πάντως πέρασε ξεκάθαρα το δικό του μήνυμα περί εμπιστοσύνης στο ρόστερ του, αλλά και στην προετοιμασία, φυσικές δυνάμεις των παικτών του, παρατάσσοντας ακριβώς την ίδια ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ όπως στο ματς με την Ντιναμό Κιέβου.

Μην αποκλείσετε πάντως, στο πλαίσιο του rotation, από εδώ και πέρα, να δούμε σε κάποια παιχνίδια (ενδεχομένως και στο Κίεβο) τον Γκερέρο στα αριστερά – με τον συνδυασμό της αλλαγής θέσεων με τον «φορ» Φορτούνη – ή ακόμη ακόμη, μια επιπρόσθετη σκέψη, έναν από τους Ομάρ, Κούτρη (όταν και εφόσον βγει από τον «πάγο») να παίρνουν κάποια παιχνίδια ως ακραίοι χαφ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.