Ads Top

Χωρίς Παπανικολάου η προπόνηση του Ολυμπιακού


Με μία απουσία άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από πυρετό. 
Ο Ολυμπιακός, μετά την επιστροφή του προπονητή του αλλά και των παικτών που συμμετείχαν στο All Star Game της Θεσσαλονίκης, στράφηκε στην προετοιμασία του για τον ημιτελικό του κυπέλου με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ανέβασε πυρετό και έμεινε σπίτι του για να αναρρώσει και να μην κολλήσει τους υπόλοιπους. Η συμμετοχή του διεθνούς φόργουορντ στην αυριανή προπόνηση θα κριθεί από την πορεία της υγείας του, αλλά η λογική λέει πως θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ματς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προθεσμία μέχρι αύριο για να δηλώσουν και ενδεχόμενη αλλαγή ξένου στο ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μπριάντε Γουέμπερ θα δηλωθεί και θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στους «πράσινους». Ο Αμερικανός γκαρντ, θα πάρει τη θέση ενός εκ των Γιάνις Τίμα ή Άξελ Τουπάν,

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.