Ads Top

Ντουντελάνζ - Ολυμπιακός: Επτά με οκτώ αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρτίνς στο Λουξεμβούργο


Θα έχει αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Ντουντελάνζ (25/10, 19.55) συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στον ΟΦΗ. 
Διαβάστε τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

ΟΟλυμπιακός καλείται απόψε (25/10, 19.55) κόντρα στην Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο να επιστρέψει στις επιτυχίες, να επιστρέψει στα τρίποντα, να επιστρέψει κυρίως στις εμφανίσεις που τον είχαν συνηθίσει οι οπαδοί του!

Η συμπαθέστατη ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ που έχει και εκείνη ως στόχο (πρωτίστως βέβαια να βάλει γκολ σε φάση ομίλων) την κατάκτηση του τριπόντου, θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό παρόλο που πολλοί ποδοσφαιριστές της αντιμετωπίζουν προβλήματα φυσικής κατάστασης, καθώς δεν είναι μαθημένοι στο να αγωνίζονται ανά τρεις-τέσσερις μέρες.

Το θέμα όμως δεν είναι τι θα κάνει η Ντουντελάνζ, αλλά ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς που περισσότερο αναφέρθηκε στον ΟΦΗ παρά στην Ντουντελάνζ στη συνέντευξη Τύπου (σ.σ. απόρροια και των ερωτήσεων βεβαίως που δέχτηκε), σκοπεύει να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο “Γεντί Κουλέ”.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Εκτιμάται με βάση και τη δοκιμή που έκανε στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο, ότι μπορεί να προχωρήσει ακόμη και σε 7-8 αλλαγές. Ουσιαστικά θα αλλάξει από τον Φορτούνη και... πίσω! Η τριάδα Ποντένσε - Λάζαρος - Γκερέρο δεν φαίνεται ότι θα “σπάσει”.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο Σα αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια και ο Γιαννιώτης στον πάγκο. Ο Τοροσίδης θα πάρει τη θέση του Ελαμπντελαουί, ενώ οι Σισέ και Βούκοβιτς θα αντικαταστήσουν τους Μεριά και Μιράντα. Να θυμίσουμε ότι ο Μεριά δεν ταξίδεψε καν στο Λουξεμβούργο. Τη θέση του απόντος Τσιμίκα θα πάρει ο Κούτρης.

Στα χαφ χθες δοκίμασε Μπουχαλάκη - Καμαρά, ωστόσο εδώ υπάρχει ένα ερωτηματικό με τον Αφρικανό. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Νάτχο. Με βάση όμως τη χθεσινή δοκιμή το ξεκάθαρο προβάδισμα το έχει ο Καμαρά να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπουχαλάκη.

Μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης στον γνωστό του ρόλο και οι Ποντένσε - Λάζαρος στα “φτερά” της επίθεσης. Ο Γκερέρο είναι ο μοναδικός επιθετικός που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στη λίστα και είναι πλέον βασικός και αναντικατάστατος.

Ουσιαστικά, από το ματς της Κρήτης θα μείνουν εκτός αρχικού σχήματος οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Μιράντα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε και Τουρέ.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.