Ads Top

Αμυντικός που "δεν ακούμπησε" στον Ολυμπιακό, έγινε εκατομμυριούχος!


Ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχάσει ακόμη και οι φύλακες του προπονητηρίου του Ολυμπιακού στο Ρέντη, παίρνει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως στο MLS! 
Η λογική λέει πως δεν τον θυμάστε καν...

Τον Κλοντ Ντιελνά, λίγοι θα τον θυμούνται. Γάλλος κεντρικός αμυντικός, βαδίζει προς τα 31 του χρόνια, πέρασε και "δεν ακούμπησε" από τον Ολυμπιακό από τον Μάιο του 2012 έως το 2014.

Οι Πειραιώτες δεν τον υπολόγιζαν, τον έστειλαν δανεικό πρώτα στη Σεντάν και στη συνέχεια στην Αζαξιό, προτού πάει ως ελεύθερος στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και πλέον ο ύψους 1μ.84 ποδοσφαιριστής βγάζει το... ψωμί του στις ΗΠΑ.

Το βράδυ της Τρίτης (23/10) το MLS ανακοίνωσε τους μισθούς όλων των ποδοσφαιριστών του και ανάμεσα στα εκατοντάδες ονόματα, βρήκαμε και αυτό του Κλοντ Ντιελνά που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία αμείβεται με κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως!

Για την ακρίβεια, τη σεζόν 2018/19 θα εισπράξει 909.861 δολάρια (ακριβώς όσα πήρε και πέρυσι) από την Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, στην οποία αγωνίζεται από την περσινή σεζόν μετά από ένα πέρασμα από τη Σλοβακία για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και τη Ρουμανία για τη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.