Ads Top

Δεν μπορούσε να κοντράρει τον Ολυμπιακό


Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε είχε δείξει η Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά όπως δήλωσε ο προπονητής της, Πάουλο Φονσέκα, δεν μπορούσε να κοντράρει τον Ολυμπιακό. 
«Με τις οικονομικές συνθήκες με τις οποίες πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάουλο Φονσέκα για το ενδιαφέρον για τον Ποντένσε: «Πρέπει να ομολογήσω ότι ο μοναδικός Πορτογάλος παίκτης για τον οποίο είχα ενδιαφέρον ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά με την προϋπόθεση να φτάναμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε, κάναμε πρόταση, αλλά η Σπόρτινγκ δεν την δέχθηκε. Από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ είπε όχι, σταμάτησε να υπάρχει ενδιαφέρον.

Επιπλέον, με τις οικονομικές συνθήκες με τις οποίες πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ. Με εξαίρεση τον Ποντένσε, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για άλλον παίκτη από την Πορτογαλία. Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη ποιότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν δυνατό να τους αποκτήσουμε με τα χρήματα που χρειαζόταν».

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.