Ads Top

Η «μπαγκέτα» του αρχηγού!


Οι «νέοι» στον Ολυμπιακό κάνουν την διαφορά με πρώτο και καλύτερο τον τεράστιο Τουρέ.
Ο «παλιός» Κώστας Φορτούνης με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που τον διακρίνει δείχνει έτοιμος για να προσφέρει το κάτι παραπάνω στον φετινό Ολυμπιακό.

Είναι λογικό σε ένα καλοκαίρι που ο Ολυμπιακός άλλαξε σχεδόν σε όλες τις γραμμές με 20 προσθήκες ποιοτικότατων ποδοσφαιριστών τα «φώτα» να πέφτουν πάνω σε αυτούς. Ο τεράστιος Τουρέ πρώτος και καλύτερος. Πολύ μεγάλες οι προσδοκίες για τον Ιβοριανό σούπερ σταρ που επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε «διψασμένος» για νέες επιτυχίες.

Και συνάμα αποφασισμένος να «σπάσει τα κοντέρ» και να τεθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Τα πρώτα δείγματα του νέου Ολυμπιακού ομαδικά αλλά και ατομικά από τους «νέους» της ομάδας τα είδαμε και άρεσαν σε όλους. Φίλους και… εχθρούς. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας θα πάρουμε μια πρώτη «γεύση» και από τους Γκιγιέρμε και Ναχουέλ αλλά και μια πιο «γερή δόση» από τον πολύπειρο Νάτχο.

Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, βλέποντας πως από τον Απρίλιο που ανέλαβε το δύσκολο έργο της μεταμόρφωσης του Ολυμπιακού έως και σήμερα, έχοντας στα χέρια του ένα πληρέστατο ρόστερ με ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής» που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Δεν είναι όμως μόνο οι «νέοι» που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον φετινό Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, ο «παλιός» Κώστας Φορτούνης είναι και πάλι εδώ, έτοιμος για μεγάλες στιγμές. Ο Έλληνας άσος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ! Προφανώς και η ομάδα τον βοηθάει. Μια ομάδα με αρχή και τέλος, με ρόλους, με πλάνο και κυρίως με ποδοσφαιριστές ποιότητας που «διψάνε» για διάκριση με τα ερυθρόλευκα και που μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά τον «Φορτού», να τον απελευθερώσουν έτσι ώστε να μπορέσει να ξεδιπλώσει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του.

Στην περσινή σεζόν ο Φορτούνης έμοιαζε απελπιστικά μόνος σε μια ομάδα που είχε «χτυπητές» αγωνιστικές αδυναμίες παρότι το ρόστερ της αποτελούταν από παίκτες πανάκριβους για τα ελληνικά (και όχι μόνο) δεδομένα. Παίκτες όμως που δεν είχαν την «σπίθα» που βγάζουν όλοι όσοι φέτος έχουν έρθει στην ομάδα και μαζί με τον Φορτούνη και τον Ομάρ αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» του Ολυμπιακού.

Ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι και πάλι εδώ, το έδειξε ήδη στα πρώτα έξι επίσημα ματς, είναι έτοιμος να συνεχίσει ακόμη καλύτερα. Όσο κυλάει ο χρόνος τόσο θα «δένει» ακόμη περισσότερο η ομάδα παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο με στόχο βεβαίως να το συνδυάζει με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Σε όλα τα έως τώρα παιχνίδια ο Κώστας Φορτούνης ξεχώρισε. Με την Λουκέρνη και στα δύο ματς ήταν πολύ καλός, με την Μπέρνλι στο Καραϊσκάκη «μάγεψε» με δύο γκολ και μια ασίστ ενώ και στην Αγγλία πρόσθεσε μια ακόμη ασίστ. Στο πρωτάθλημα άνοιξε λογαριασμό στο ματς με τον ΠΑΣ και έδωσε τον ρυθμό στην ομάδα του για σπουδαία μπάλα.

Ο ρόλος του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς είναι κομβικός. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πορτογάλος τεχνικός «στάζει μέλι» για τον «Φορτού».

Ποντάρει πολλά πάνω του, στην τεχνική του και τον τρόπο καθοδήγησης του ερυθρόλευκου παιχνιδιού, στην συνεργασία του με τους ταχύτατους Ποντένσε και Λάζαρο αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να «δέσει» με τα δύο κεντρικά χαφ.

Ο Φορτούνης είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό μαζί με τον τεράστιο Τουρέ με το «μείγμα» να είναι «εκρηκτικό» και άκρως αποτελεσματικό αλλά και ελκυστικό για τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει κατανοήσει πως η φετινή σεζόν μπορεί να του προσφέρει σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.