Ads Top

Απόλυτο αφεντικό ο Μαρτίνς! - Τρομερό παρασκήνιο και ραντεβού με Έλληνα άσο!


Η συνάντηση έγινε την Δευτέρα και... έπεσαν κεφάλια. - Απόλυτο αφεντικό του Ολυμπιακού ο Μαρτίνς, έτοιμος να χτίσει όπως ονειρεύεται τον δικό του Ολυμπιακό, και να τον επαναφέρει στην κορυφή!
Διπλή αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Δευτέρας στον Ολυμπιακό, έστω και στο… και πέντε των μεταγραφών και παρότι χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια και κυρίως οι «δεύτερες σκέψεις» των παικτών. Αναφερόμαστε στους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Παναγιώτη Ταχτσίδη, οι οποίοι μπορεί πέρυσι να ήταν βασικότατοι, ωστόσο πλέον συνεχίζουν την καριέρα τους στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και αμφότεροι έψαχναν ομάδα τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να φέρουν κάποια πρόταση. Ο Έλληνας άσος είχε «κοπεί» από την διοίκηση, λόγω μίας… επίσκεψης στα μπουζούκια μετά την τριάρα πέρυσι στον ΠΑΣ, ενώ για τον Ιρανό η κατάσταση ήταν αρκετά μπερδεμένη. Ο Πορτογάλος κόουτς δεν τον πίστευε αγωνιστικά και προτιμούσε τους Γκερέρο – Χασάν, ενώ και ο ίδιος ήθελε να φύγει για ένα καλύτερο πρωτάθλημα και περίμενε πως θα είχε προτάσεις μετά το Μουντιάλ.

Τελικά, οι Ταχτσίδης και Ανσαριφάρντ πήγαν πακέτο στη Νότιγχαμ και έτσι ο Ολυμπιακός γλίτωσε δύο συμβόλαια, τα οποία μάλιστα ολοκληρώνονται στο τέλος του επόμενου καλοκαιριού. Γι’ αυτό και θα έχει ενδιαφέρουν να δούμε για πόσα χρόνια θα υπογράψουν στον αγγλικό σύλλογο και εάν υπήρξε κάποια συμφωνία πριν αποχαιρετήσουν το Λιμάνι ή απλά έλυσαν τα συμβόλαιά τους.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν πολλές συζητήσεις και με τους δύο παίκτες. Ο Καρίμ εδώ και μέρες το σκεφτόταν και διαπιστώνοντας πως δεν θα είχε χρόνο στον Ολυμπιακό αποφάσισε να πάει στη Φόρεστ, ενώ για τον Ταχτσίδη όλα έκλεισαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, χθες υπήρξε ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού με τον Έλληνα άσο, όπου οι δύο πλευρές ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και τελικά συμφώνησαν πως το καλύτερο για όλους θα ήταν μία μετακίνηση του Ταχτσίδη στη Νότιγχαμ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.