Ads Top

Ατακάρες για Ολυμπιακό και... κράξιμο σε Σισέ: «Μπορούσε να φάει κι άλλα» - Ποιοι κάνουν καφενείο!


Σκληρή, αλλά δίκαιη κριτική από τον Γ. Νοικοκύρη για το ματς με τη Γκενκ.
Αντίθετος με την ισοπέδωση που έχει προκύψει μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 στο φιλικό με τη Γκενκ είναι ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο ερυθρόλευκος ρεπόρτερ μίλησε στο sportdog και παραδέχτηκε την κακή εμφάνιση των Πειραιωτών. Τόνισε όμως, ότι τα φιλικά δεν οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα και το ζητουμενο είναι η ομάδα του λιμανιού να είναι έτοιμη, για να πάρει την πρόκριση.

«Καλά είναι τα φιλικά αυτά για να γίνονται, όχι όμως για να βιαζόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει, ότι πετάμε από τη χαρά μας, σε ένα ματς που έχασε 4-0 και θα μπορούσε να δεχτεί και άλλα γκολ. Ξεκάθαρα είχε κακή εικόνα, ειδικά πίσω», ήταν το αρχικό σχόλιο του ρεπόρτερ.

Τι δεν του άρεσε πίσω; «Ο Σισέ δεν έχω καταλάβει τι έχει κάνει μέσα στο ματς. Τι πέναλτι ήταν αυτό που έκανε (σ.σ.το δεύτερο). Στο πρώτο γκολ, δε, η συνεννόηση με τον Βούκοβιτς είναι παιδική», απαντά και συνεχίζει:

«Εν πάση περιπτώσει, ό,τι και να γινόταν, το ζητούμενο είναι ένα, η ομάδα να είναι έτοιμη όταν πρέπει. Πότε πρέπει; Κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τώρα ωραία τα λένε όλοι, ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, στα πρώτα ματς των προκριματικών. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι έτοιμος σε αυτό το διάστημα. Ειδικά όταν φτιάχνεται η ομάδα από την αρχή.

Το ζητούμενο να έχει αυτό που πρέπει, με παίκτες με ποιότητα, για να πάρει την πρόκριση. Σας δίνω ένα παράδειγμα. Πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος. Ήταν πιο έτοιμος, πέρασε, προκρίθηκε, λέγαμε “ομαδάρα-παιχταράδες” και έσκασε η ομάδα στην πορεία. Γι'αυτό δεν χρειάζεται να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα.

Τα φιλικά είναι για να βλέπει κάποια πράγματα ο προπονητής και να κάνουν καφενείο οι οπαδοί. Αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε 4-0 θα έβγαιναν όλοι και θα έλεγαν “τι ομαδάρα έχουμε”. Τώρα που έχασε 4-0 αρχίζει η γκρίνια. Είναι κλασικό αυτό, δεν αλλάζει».

Που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ερυθρόλευκο ρεπόρτερ; «Η ομάδα έδειξε κακή εικόνα. Πρέπει να αλλάξει πράγματα. Είχε κενά. Θέλει οπωσδήποτε έναν παίκτη γρήγορο στον άξονα. Επίσης απαιτείται ενίσχυση στα στόπερ. Να δούμε βέβαια και τον Μιράντα λίγο καλύτερα» λέει.

Σε μία κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού υπήρχε κάποιος που ξεχώρισε ο Γιώργος Νοικοκύρης; «Θα μπορούσαμε να σταθούμε στον Ποντένσε. Ο παίκτης ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σήμερα. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε 5-6 ενέργειες και έδωσε δύο γκολ έτοιμα, άσχετα αν δεν μπόρεσαν να τα βάλουν. Βλέπεις όμως, ότι ο άνθρωπος είναι ένα κλικ πάνω απ' όλους σε σημείο, να μη το καταλαβαίνουν ούτε οι συμπαίκτες του ακόμα. Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού κάνουν μια εβδομάδα προπόνηση μαζί».

Όσον αφορά τον Γκερέρο παραδέχτηκε ότι ήταν λιγότερο κακός από τους υπόλοιπους. «Είναι ένας παίκτης που δίνει πράγματα. Έδωσε και σήμερα ανεξάρτητα της κακής εικόνας του Ολυμπιακού. Είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν του έδωσε ο Ποντένσε έτοιμο γκολ. Αλλά εκεί παίζει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας που την έβγαλε εντυπωσιακά. Ο Γκερέρο έχει συνολικά καλή εικόνα. Επαναλαμβάνω όμως αυτά είναι φιλικά. Ούτε στις 9 Αυγούστου περιμένουμε την ομάδα να πετάει. Το ζητούμενο όμως είναι να πάρει η ομάδα την πρόκριση σε αυτό το διάστημα», κατέληξε ο Γιώργος Νοικοκύρης μιλώντας στο sportdog.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.