Ads Top

Ψάχνει σπίτι στην Αθήνα ο Μιραλάς!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pagenews.gr, ο Κέβιν Μιραλάς αναζητεί σπίτι στην Αθήνα και έχει απευθυνθεί σε δύο μεγάλα γραφεία. Στο μυαλό του ακόμα ο... Ολυμπιακός!
Ο Κέβιν Μιραλάς έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα (όπως και για τον Ολυμπιακό) και είναι αλήθεια πως αν ήταν στο χέρι του δεν θα έφευγε από τον Πειραιά. Ωστόσο, η δεύτερη θητεία του στο λιμάνι δεν ήταν καλή, με τον Ολυμπιακό να μην πληρώνει τη ρήτρα στην Έβερτον.

Τελείωσε η υπόθεσή του; Οι πληροφορίες λένε πως αν ο Μιραλάς δεν βρει ομάδα μέχρι τέλη Αυγούστου ίσως προκύψει εκ νέου θέμα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, είτε αυτό συμβεί, είτε όχι, ο Βέλγος θέλει για πάντα να κρατήσει επαφές με τη χώρα μας, αναζητεί εδώ και λίγες μέρες σπίτι στην Αθήνα προκειμένου να το αγοράσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μιραλάς έχει απευθυνθεί ήδη σε δύο μεγάλα μεσιτικά γραφεία στην Αθήνα προκειμένου να του βρουν σπίτι και βρίσκεται σε διαδικασία να εξετάζει διάφορες προτάσεις.

Σίγουρα είναι ένα δείγμα αυτό πως ο Βέλγος έχει στο μυαλό του και τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει εκ νέου στο λιμάνι, τελειώνοντας εκεί την καριέρα του. Ωστόσο, ακόμα κι αυτό να μη γίνει, δεν αποκλείεται να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση με την οικογένειά του στη χώρα μας, όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού η κίνηση να αγοράσει σπίτι δείχνει τη διάθεσή του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.