Ads Top

Μπαμ με απίστευτα λεφτά – Έρχεται ο παικταράς, πώληση με 10+ εκατ. – Κλείδωσε η μεγάλη επιστροφή!



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό σε όλα τα μέτωπα, καθώς δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε διαδοχικές συμφωνίες και ανακοινώσεις, τόσο όσον αφορά στις αποχωρήσεις παικτών όσο και στην προσθήκη νέων.
Οι Πειραιώτες τρέχουν παράλληλα διάφορες υποθέσεις, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αφίξεις αναμένεται να προλάβουν τις αποχωρήσεις, καθώς δύο (τουλάχιστον) μεταγραφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Αναφερόμαστε στις υποθέσεις Μεριά και Αράαο, που είναι πλέον στην τελική ευθεία. Για τον Τυνήσιο μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει σήμερα η οριστική συμφωνία. Οι Πειραιώτες, παρά τα όσα είχαν γίνει πριν δύο εβδομάδες και το ξαφνικό «ναυάγιο» στις τότε διαπραγματεύσεις, τα βρήκαν με την ομάδα του Μεριά, με τους όρους φυσικά που είχαν θέση εξαρχής. Τo sportdog.gr με διαδοχικά ρεπορτάζ σας είχε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, πως και με την παρέμβαση του Πιέρ Ισά… ψηνόταν η ανατροπή, όπως και συνέβη. Το κόστος της συγκεκριμένης κίνησης θα φτάνει το 1.6 – 1.7 εκατ. ευρώ, όπως ήταν δηλαδή και η αρχική συμφωνία.

Εξελίξεις όμως υπάρχουν και στην υπόθεση του Αράαο, καθώς σήμερα θα υπάρξει το οριστικό «οκ» από την Φλαμένγκο, η οποία θα κάνει δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού στα 2.7 – 2.8 εκατ. ευρώ, η οποία είναι βελτιωμένη όσον αφορά και την καταβολή. Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, ολοκληρώνει δύο μεταγραφές που συνολικά θα φτάσουν τα 4.5 εκατ. ευρώ, χρήματα που είναι πάρα πολλά για τα ελληνικά δεδομένα!

Η συμφωνία για Νικολάου, 10+ εκατ. ευρώ για Σισέ

Η άφιξη του Μεριά αναμένεται να δημιουργήσει ένα ντόμινο εξελίξεων όσον αφορά στις ανοικτές υποθέσεις του Ολυμπιακού στα στόπερ. Η Ουντινέζε άλλωστε πιέζει τις τελευταίες ώρες για τον Νικολάου και όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε συμφωνία.

Οι Ιταλοί θέλουν να αποκτήσουν τον νεαρό αμυντικό δανεικό με option αγοράς για του χρόνου, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος της option, αλλά ούτε και πως θα ενεργοποιείται αυτόματα. Αν δηλαδή έχει να κάνει με μετάθεση της πληρωμής του χρόνου ή αν θα εξαρτάται από έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών του και μάλλον το δεύτερο θα γίνει, αλλά αυτός ο αριθμός συμμετοχών θα είναι τυπικός τελείως, απολύτως εφικτός.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία και για τον Σισέ, σχετικά με το ενδεχόμενο να έρθει νέα πρόταση, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, εάν αυτή δεν ξεπερνάει τα 10 εακτ. ευρώ, δεν θα γίνει δεκτή!

Η επιστροφή Μάριν, Ένγκελς, Τζούρτζεβιτς και ο… Ραμαντάνι

Νωρίτερα επιστρέφουν από την προετοιμασία του Ολυμπιακού οι Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα που υπήρχε για αυτούς από το φινάλε της περσινής σεζόν και γυρίζουν Ελλάδα για να ενσωματωθούν στο γκρουπ των «κομμένων».

Για τον Ένγκελς άλλωστε, το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες πως πλέον μετράμε αντίστροφα μέχρι να έρθει η πρόταση και να φύγει. Η χτεσινή απόφαση προφανώς σημαίνει πως δεν έχει φτάσει ακόμα πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός δίνει μήνυμα στις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει και προσφέρουν μόνο δανεισμό με option αγοράς, πως πλέον ο Βέλγος παραχωρείται και έτσι, με option αγοράς στην συμφωνία φυσικά για το επόμενο καλοκαίρι.

Για τους Μάριν και Τζούρτζεβιτς η κατάσταση είναι διαφορετική. Η υπόθεση του Γερμανού είναι δύσκολη, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το συμβόλαιο των 1.2 εκατ. ευρώ που απολαμβάνει τώρα, δεν πρόκειται να το βρει πουθενά, ενώ και τα σενάρια για Κίνα είναι αμφίβολο εάν θα υλοποιηθούν. Για τον Τζούρτζεβιτς σίγουρα θα βρεθεί τρόπος να φύγει, πιθανότατα ως δανεικός και ήδη υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν.

Ωστόσο, αυτό που κρατάμε, είναι το timing των δύο αυτών «κοψιμάτων», που συμπίπτει με το deal για τον Νικολάου. Κοινός μάνατζερ και στις τρεις υποθέσεις ο Φάλι Ραμαντάνι, με τον οποίο φαίνεται να βελτιώνονται οι σχέσεις του Ολυμπιακού και να επιστρέφει ξανά στο προσκήνιο. Ο γνωστός μάνατζερ βγαίνει πλέον από τον «πάγο» και δεν αποκλείεται να πάρει πάνω τους κάποιες υποθέσεις, ειδικά από τους «κομμένους», αφού και λεφτά μπορεί να φέρει μέσω των γνωριμιών του και να γλιτώσει τους Πειραιώτες από βαριά συμβόλαια.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.