Ads Top

Πρόβα τζενεράλε με Αντβέρπ ο ΠΑΟΚ


Λίγες μέρες πριν από τους αγώνες με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League, οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν τη βελγική ομάδα στην Ολλανδία. 
Την ενδεκάδα με την οποία προτίθεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα με τη Βασιλεία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League, αναμένεται να φανερώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το σημερινό φιλικό του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Αντβέρπ γίνεται στις 13:30 (Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94.6 και sport-fm.gr), καθώς στις 6 το απόγευμα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε δοκιμές με δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε δύο ξεχωριστά γήπεδα.

Στο ένα γήπεδο ήταν οι Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας και Πρίγιοβιτς.

Η άλλη ήταν οι Πασχαλάκης, Κίτσιου, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Σάχοφ, Χαρίσης, Λάμπρου, Ζαμπά, Ουάρντα και Μυστακίδης.

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Λουτσέσκου επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για ολόκληρο 90λεπτο τη βασική ομάδα, η οποία είναι η πρώτη από αυτές που αναφέραμε παραπάνω.

Η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ τερμάτισε πέρσι στην 8η θέση του βελγικού πρωταθλήματος, έχει ως αστέρια τους Βέλγους βετεράνους Βαν Ντάμε και Χαρούν. Επίσης, στη συγκεκριμένη ομάδα παίζει ο Γιαταμπαρέ που πέρασε χωρίς επιτυχία από τον Ολυμπιακό.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.