Ads Top

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ - Τι τους «τρέλανε» πριν κατέβουν στην Αθήνα;



Προβληματισμός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ αναφορικά με τις τιμές που επιβάλλουν οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων για την εκδρομή στο ΟΑΚΑ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας!


Συγκεκριμένα αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για το μεγάλο παιχνίδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι εγγραφές για τον τελικό του Κυπέλλου στον ΠΑΟΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός στον κόσμο του Δικεφάλου με τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων και αναφορικά με τα λεφτά που ζητάνε.

Και αυτό διότι σε σχέση με άλλες εκδρομές που έχουν γίνει, τα χρήματα που ζητάνε για την μετάβαση των οπαδών του Δικεφάλου στην Αθήνα είναι πολλά περισσότερα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων ζητάνε 2500 ευρώ για κάθε λεωφορείο, τιμή μεγαλύτερη σε σχέση με την τελευταία μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του 2014 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και θα μπορέσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να μεταβούν με τον στόλο που χρειάζεται στην Αθήνα.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.