Ads Top

Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ; - Οι φήμες για τον παίκτη που βγάζει μάτια και ο... Κούγιας!


Τι ισχύει για κορυφαίο ταλέντο της Super League.


Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει τελειώσει, ωστόσο τα σενάρια για στόχους των μεγάλων ομάδων δίνουν και παίρνουν, με το όνομα του Γιάννη Μασούρα της Λάρισας να είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot.

Μάλιστα, όπως κυκλοφόρησε ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζεται έτοιμος να τον αποκτήσει, μετά τις εξαιρετικές του φετινές εμφανίσεις.

Πάντως, στο Λιμάνι δε φαίνεται πως στην παρούσα φάση εξετάζουν την ενίσχυση και όσον αφορά τον συγκεκριμένο παίκτη δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή και δεν κοιτάζουν για μεταγραφές, ειδικά από την Ελλάδα.

Ως γνωστόν, οι Πειραιώτες έχουν παραμελήσει την ελληνική αγορά και κινούνται πλέον εκτός συνόρων, ενώ πλέον ο ανταγωνισμός για τους εγχώριους στόχους είναι πολύ μεγαλύτερος, με τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ, αλλά και την ΑΕΚ που πάντα παραμονεύει για ό,τι καλό υπάρχει στη Super League.

Μπορεί όντως οι Ερυθρόλευκοι να θέλουν από το καλοκαίρι να κάνουν ξανά στροφή στην ελληνοποίηση, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς και προέχει η ομάδα να βρει το δρόμο της με το υπάρχον ρόστερ.

Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε χθες πως το μέλλον του Γιάννη Μασούρα είναι στο εξωτερικό, ενώ αν υπήρχε αυτή τη στιγμή μια ομάδα από την Ελλάδα που παρακολουθεί ζεστά τον Έλληνα άσο αυτή είναι ο ΠΑΟΚ και όχι ο Ολυμπιακός...

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.