Ads Top

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Κίνηση-ματ από Ολυμπιακό - Συνάντηση που φέρνει ανατροπές


Τι θα γίνει την Τρίτη, όλα στον αέρα.


Κρίσιμη συνάντηση με θέμα το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, την ερχόμενη Τρίτη, ανάμεσα στη FIFA και την UEFA.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, η «Επιτροπή Παρακολούθησης» πρότεινε την «άμεση προσθήκη στην ΚΕΔ δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό, ως συνεργάτες του κ. Περέιρα».

Η πρόταση αυτή θεωρείται ότι προέρχεται από την UEFA προς την οποία ασκεί συνεχείς πιέσεις ο Ολυμπιακός μέσω αιτημάτων αλλά και μέσω δημοσιευμάτων των φιλικών προς αυτόν ΜΜΕ, ζητώντας είτε ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, είτε την αντικατάσταση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη με δύο προερχόμενα από το εξωτερικό μέλη για την ΚΕΔ.

Το δεύτερο αίτημα αναμένεται να αποτελέσει βασικό θέμα συζήτησης. Ωστόσο η FIFA, που έχει την ευθύνη της διαιτησίας στην Ελλάδα στην μετά Γκιρτζίκη εποχή, δεν φαίνεται να ενστερνίζεται την πρόταση της UEFA η οποία δικαιολογείται εν πολλοίς από το θόρυβο που προκαλεί ο Ολυμπιακός υποδυόμενος το μόνιμο θύμα των διαιτητικών αποφάσεων.

Επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, δεν φαίνεται θετικός στην αλλαγή της σύνθεσης της ΚΕΔ με την προσθήκη δύο ακόμα μελών από το εξωτερικό. Θεωρεί πολύ καλή τη συνεργασία με τους Τριτσώνη – Κουκουλάκη και δεν πιστεύει ότι συντρέχει λόγος για προσθήκες μελών στην ΚΕΔ τη στιγμή δε που το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχουν μπει στην πιο κρίσιμη καμπή τους.

Όσον αφορά την ΕΠΟ, κρατά χαμηλούς τόνους και έχει ήδη θέσει προς την UEFA θέμα οικονομική αποζημίωσης και κάλυψης των εξόδων των «δύο νέων μελών», χωρίς η UEFA να φαίνεται διατεθειμένη να αναλάβει το κόστος σε περίπτωση που η πρότασή της γίνει δεκτή.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.