Ads Top

Επομένη «βόμβα» με το ταλέντο που έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη; - Απίθανη εισήγηση από Γκαρσία!


Ο πιτσιρικάς που έχει «γυαλίσει» και η μεταγραφή-έκπληξη. 


«Φωτιά» έχει πάρει η ονοματολογία στον Ολυμπιακό και ειδικά μετά την άφιξη του Όσκαρ Γκαρσία τα σενάρια για τους υποψήφιους στόχους των «ερυθρολεύκων» δίνουν και παίρνουν.
Μάλιστα, η δήλωση του Ισπανού τεχνικού ότι περιμένει κι άλλους «Μιραλάς» στην ομάδα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει φουντώσει τα σενάρια σχετικά με το επόμενο μεγάλο «μπαμ» του προέδρου των Πειραιωτών.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησε ήταν κι αυτό του Σαμίρ Νασρί, το οποίο, όμως, δεν απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό βγήκε άμεσα και η σχετική διάψευση από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Απεναντίας, πάντως, στο Λιμάνι φαίνεται πως «ψάχνονται» πραγματικά για την περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού της Σεντ Ετιέν, Τζόναθαν Μπαμπά, ο οποίος πραγματοποιεί «μαγική» σεζόν φέτος στη Γαλλία και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.
Βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν τον νεαρό άσο και σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν επίσημη κίνηση για την απόκτησή του, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος.
Την ίδια στιγμή που κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ, ο Όσκαρ Γκαρσία δε δείχνει να «καίγεται» για ενίσχυση στην επίθεση, μετά προφανώς και την προσθήκη του Κέβιν Μιραλάς.
Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, και σύμφωνα με όσα έχει συζητήσει σε πρώτη φάση ο Καταλανός τεχνικός με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, η βασική του προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός… χαφ!

Ο νεαρός τεχνικός έχει διαπιστώσει πως η ομάδα χρειάζεται μία προσθήκη με διαφορετικά χαρακτηριστικά (μεγαλύτερη ταχύτητα) στον άξονα και φαίνεται πως έχει ζητήσει να γίνει μία κίνηση για έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως 6άρι όσο κι ως 8άρι. Θυμίζουμε ότι αυτές τις δύο θέσεις καλύπτουν στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού (και στη Λάρισα, όπου βρέθηκε ο Όσκαρ Γκαρσία) οι Αλεξί Ρομαό και Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον τελευταίο να μη φημίζεται για τη σπιρτάδα του.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να «προβλέψει» κανείς τα πραγματικά «θέλω» του Όσκαρ Γκαρσία και δεν αποκλείεται στη συνέχεια, όταν θα έχει γνωρίσει καλύτερα το ρόστερ της ομάδας του, όλα να ανατραπούν.

*sportdog.gr







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.