Ads Top

Θα κάνει «μπαμ» η επόμενη απόλυση, ποιος θα ακολουθήσει τον Στανόγεβιτς εντός των ημερών, αν...


Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δεν είναι –όπως δείχνουν τα πράγματα- ο πρώτος και ο τελευταίος που θα αφήσει τον πάγκο της ομάδας του αυτό τον καιρό. Τρίζει κι άλλη μεγάλη… καρέκλα.

Από την Τετάρτη, 9 Αυγούστου, είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο sportdog για τη συμφωνία του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ, στο θέμα με τίτλο "Διαζύγιο-βόμβα στον ΠΑΟΚ προ των πυλών και αντικαταστάτης έκπληξη - Μούδιασμα με Ελ Καντουρί!", όταν οι άλλοι ακόμα στήριζαν τον... Στανόγεβιτς!

Όπως γράψαμε ήδη, το deal έκλεισε αμέσως μετά το πρώτο ματς με την Ολιμπίκ, στην Αθήνα, σε συνάντηση Μίχελ - Λουτσέσκου. Πραγματικά ασύλληπτος ο τρόπος που το χειρίστηκαν στον ΠΑΟΚ, καθώς έπρεπε για να τελειώσει η δουλειά να βγει ο Μίχελ και να το πάρει πάνω του.

Με το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην απόκτηση του Τόρες, ως την πρώτη μεταγραφή στην εποχή Λουτσέσκου!

Τα μισά παιχνίδια έπαιξε πέρυσι στην Αλαβές ο Τόρες, στην πρώτη του σεζόν μακριά από την πατρίδα του. Το καλύτερο ίσως παράσημο είναι πως είναι εν ενεργεία διεθνής Κολομβιανός, κι αυτό κάτι δείχνει...

Ποιος φεύγει μετά;

Ο επόμενος που ακολουθεί την απόλυση Στανόγεβιτς, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Ειδικά αν υπάρξει αρνητική τροπή στα παιχνίδια με τη Μπριζ, ο Ισπανός τεχνικός δεν θα καταφέρει να κρατήσει τη θέση του.

Γιατί στην ΑΕΚ του χρεώνουν μπόλικα πράγματα, ακόμα και τους τραυματισμούς που υπάρχουν στην ομάδα και γενικά δεν υπάρχει το καλύτερο κλίμα για εκείνον στην "Ένωση"…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.