Ads Top

Αποθέωση Αλέφαντου για Λουτσέσκου - «Στείλτε τον μεταγραφή να σωθείτε» - "Κράξιμο" για Παναθηναϊκό


O Έλληνας τεχνικός σχολιάζει την αλλαγή στον πάγκο του ΠΑΟΚ και δίνει μία συμβουλή αποχώρησης στη διοίκηση που θα προκαλέσει σχόλια – Γιατί ξεσπάει κατά του Ουζουνίδη.

Την καλύτερη δουλειά έκανε ο ΠΑΟΚ. Το είχα πει για τον Λουτσέσκου όταν δεν ασχολιόντουσαν, και δεν το παίρνω πίσω. Είχα πει ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για ΠΑΟΚ ή για Παναθηναϊκό. Πολύ πιο καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ από αυτόν το Σέρβο ο οποίος δεν είχε επαφή με το αντικείμενο ο άνθρωπος. Και αφού αποφάσισαν έστω αργά να τον διώξουν, δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή από τον Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ αφού ξέρει την ομάδα, ξέρει και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σταθερός προπονητής, έκανε μαχητική την Ξάνθη και με πολύ καλή στρατηγική, σφικτές οι γραμμές του, 4-4-2 καλοδουλεμένο, και ο πατέρας του είναι πολύ καλός προπονητής.

Τώρα, για τον Αθανασιάδη που με ρωτάει ο Θέμης και το ενδιαφέρον της Κόνιασπορ στην Τουρκία, η άποψή μου είναι: Ξεκολλάτε από τα "δικά σας παιδιά", χρόνια λέω για τον Αθανασιάδη ότι τέτοια νοοτροπία καταστρέφει τον ΠΑΟΚ, στείλτε τον μεταγραφή να σωθείτε!

Αργός παίκτης, μπάλα δεν ξέρει, φάσεις δεν βγάζει ο ίδιος μόνος του, γεμάτος τατουάζ και οπαδιλίκι, για την Κόνιασπορ είναι.

Και τον Κουλούρη στείλτε μακριά, αν θέλει ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει από τη μιζέρια. Δεν έχει ταχύτητα ο Κουλούρης, δεν έχει διείσδυση, δεν έχει ντρίμπλα, δεν έχει κεφάλι, τι έχει. Να του δώσεις την μπάλα και να τη σπρώξει;

Πάμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Είδα το φιλικό που έχασε στην έδρα του από τον Απόλλωνα και τα έχασα. Είναι Παναθηναϊκός αυτός; Ο Παναθηναϊκός που έχουμε στο μυαλό μας οι παλιοί είχε συγκλονιστικούς παικταράδες. Αυτό που είδα ήταν Πανιώνιος! Είπε μεγάλη κουβέντα σε συνέντευξη στο ΦΩΣ ο Κούγιας ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο Πανιώνιος του Ουζουνίδη πριν 2 χρόνια!

Ωραία στημένος πάντως ο Απόλλων, με 4-4-2 και με 17 νέους παίκτες!

Δείτε παίκτες που έπαιξαν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Απόλλωνα. Και πείτε μου, αν διαβάζατε αυτά τα ονόματα πριν λίγα χρόνια, θα το πιστεύατε;

Βλαχοδήμος (αλλαγή Κότσαρης), Κουλιμπαλί (καλός, αλλά χτύπησε, αλλαγή Κολοβέτσιος), Κουτρουμπής (αλλαγή Μπουζούκης), Ευαγγέλου (αλλαγή Μολέντο, ο καλύτερος που έχει ο ΠΑΟ), Χουλτ (καλός παίκτης, αλλαγή Δώνης), Κουρμπέλης (αλλαγή Ζέκα), Ρέις, Λουντ (αλλαγή Άλτμαν), Καμπέσας (αλλαγή Χατζηγιοβάνης), Λουτσιάνο (αλλαγή Εμμανουηλίδης), Μολίνς (αλλαγή Πίσπας).

Παίκτες για την ιστορία του Παναθηναϊκού μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Και ο Διούδης που πήρε, για εμένα λίγα πράγματα. Ποτέ δεν ζήτησα να τον πάρει ο Ολυμπιακός.

Τελειώνω με ταξίδι που διάβασα ότι πάει ο Αναστόπουλος στο Σιμεόνε. Έτσι πρέπει να κάνουν οι προπονητές, να επιμορφώνονται. Η καλύτερη σχολή στο 4-4-2 αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι ο Σιμεόνε. Και η καλύτερη σχολή στο 5-3-2 είναι ο Κόντε.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.