Ads Top

«Εξολοθρευτής» στον Ολυμπιακό - Ήρθε... αγριεμένος, έχει "καθαρίσει" μεγάλους φορ και Καρντόσο-Αλμέιδα


Έναν δυναμικό στόπερ, που έχει εξουδετερώσει κορυφαία σέντερ φορ, βάζει στη... φαρέτρα του ο Ολυμπιακός. Ποιους έχει "σβήσει" και πότε; Διάβασε όλη τη λίστα με τα "θύματά" του.

Ο Ολυμπιακός έφερε και τον Γιάγκος Βούκοβιτς στην Ελλάδα και παρά το γεγονός ότι θεωρητικά ο 29χρονος Σέρβος στόπερ δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στη χώρα μας, υπάρχουν σίγουρα πολλοί παίκτες, που δεν θα ήθελαν να τον συναντήσουν ξανά! Τουλάχιστον όχι ως αντίπαλο...

Στην κατηγορία των... τυχερών που δεν θα χρειαστεί να κοντραριστούν με τον σκληροτράχηλο αμυντικό, παρά μόνο στις προπονήσεις, είναι το δίχως άλλο οι Εμάνουελ Εμενίκε και Μάρκο Μάριν, οι οποίοι αντιμετώπισαν τον Σέρβο στόπερ στην Τουρκία και δεν έφυγαν με ευχάριστες αναμνήσεις. Με τον Γερμανό εξτρέμ βασικό, η Τράμπζονσπορ έχασε από την Κόνιασπορ με 2-0 στις 6 Μαρτίου 2016, ενώ ο Νιγηριανός σέντερ φορ τον είχε (προσωπικό) αντίπαλο στις 28 Φεβρουαρίου του 2015 και έγινε αλλαγή από τον προπονητή του, καθώς στις περισσότερες μονομαχίες έβγαινε νικητής ο Βούκοβιτς.

Ο νυν επιθετικός του Ολυμπιακού δεν ήταν όμως, ο μοναδικός που δεν κατάφερε στην Τουρκία να ξεφύγει από τη «μέγγενη» του Βούκοβιτς.

Καθώς, στις 5 Απριλίου 2015 η Κόνιασπορ νίκησε με 1-0 την Τράμπζονσπορ και ο Σέρβος εξουδετέρωσε πλήρως τον... Όσκαρ Καρντόσο, ενώ "θύμα" του Βούκοβιτς υπήρξε πρόσφατα (στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας) και ο "πολύς", Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ. Με το ματς στο 0-0, ο τεχνικός της Μπασακσεχίρ αντικατέστησε τον έμπειρο Τογκολέζο στράικερ, μια και δεν είχε καταφέρει να "φανεί" καθόλου.

Με αυτή την ...προίκα έφτασε ουσιαστικά στην Ελλάδα ο Βούκοβιτς, ο οποίος προέρχεται από μια ομολογουμένως εξαιρετική σεζόν, κατά την οποία εξασφάλισε την επιστροφή και τη μονιμοποίησή του στην εθνική Σερβίας! Εξάλλου, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας της Κόνιασπορ, να κατακτήσει το Κύπελλο Τουρκίας.

Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι στα κατά καιρούς "θύματα" του Βούκοβιτς στο τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκει κανείς και το όνομα του Ούγκο Αλμέιδα της ΑΕΚ, ο οποίος επίσης γνωρίζει πολύ καλά και από "πρώτο χέρι" την αξία και τις ικανότητες του 29χρονου αμυντικού πάνω στο χορτάρι...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.