Ads Top

Survivor Spoiler Αποχώρηση 9/5: Αυτός είναι το φαβορί να φύγει!


Υπάρχει μεγάλο και ξεκάθαρο φαβορί - Ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler αποχώρηση 9/5: Survivor spoiler θα έχουμε το πρωί για τον παίκτη ή την παίκτρια που αποχωρεί. Μέχρι τότε όμως υπάρχει μια ισχυρή εκτίμηση για το φαβορί που θα αποχωρήσει. Πάλι θα δώσουμε δύο φαβορί αποχώρησης από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.



Εννοείται δεν είναι τίποτε σίγουρο και δεδομένο. Διότι, οι ανατροπές στο Survivor είναι πολλές. Ακόμα και στο Survivor 2024. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνο θέμα ανατροπής. Είναι μια πολύ δύσκολη μονομαχία. Ό,τι και να συμβεί σε αυτή, ουδείς μπορεί να το θεωρήσει τεράστια έκπληξη.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταμάτης Ταλαδιανός και Δώρα Νικολή είναι οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δύο από τους Διάσημους, δύο και από τους Μαχητές., Ποιο είναι το φαβορί να αποχωρήσει;



Δεδομένα όλα είναι ανοικτά. Διότι, όλοι είναι καλοί παίκτες. Επιπρόσθετα, μετά από καιρό δεν μοιάζει να έχουμε παίκτη που θα θέλει να φύγει. Θεωρητικά τουλάχιστον.

Survivor spoiler αποχώρηση 9/5: Τα φαβορί…



Δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη στη συγκεκριμένη τετράδα. Τα στατιστικά δεν παίζουν και πολύ ρόλο. Από τη στιγμή που μιλάμε για καλούς παίκτες. Κάποιος όμως θα αποχωρήσει.

Η αρχική μου πρόβλεψη, αν και περισσότερο είναι αίσθηση, λέει πως παίκτης από την κόκκινη ομάδα θα φύγει. Δώρα και Ασημίνα μοιάζουν πιο αδύναμες αγωνιστικά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού από Σταυρούλα και Σταμάτη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα παλέψει κανονικά για να παραμείνει. Δεν έχει πλέον τάσεις φυγής, είναι ευκαιρία της να το πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Από τους τέσσερις μονομάχους είναι κατά τη γνώμη μου η πιο δυνατή. Άπαξ και θέλει να μείνει λοιπόν, θα μείνει.

Δυνατός και ο Σταμάτης Ταλαδιανός και κυρίως ανθεκτικός στα πολλά παιχνίδια. Όσο περισσότερο παίζει, τόσο καλύτερο γι’ αυτόν. Θεωρώ θα βρει τρόπο να παραμείνει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.