Ads Top

"Πάει για παίκτη από Κύπρο ο Ολυμπιακός"!


Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να στοχεύουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστή από το κυπριακό πρωτάθλημα, σύμφωνα με Μέσα της χώρας.


Ρεπορτάζ από την Κύπρο και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «protathlima.com» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Νούριο Φορτούνα της ΑΕ Λεμεσσού εξετάζοντας την προοπτική να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Πορτογάλος παίκτης είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και παίζει στην Κύπρο με τη μορφή δανεισμού από την πορτογαλική Μπράγκα.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Στην ΑΕΛ όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει κάτι χειροπιαστό όσον αφορά στον Φορτούνα. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υπάρχει με την έννοια πως τον παρακολουθούν, αλλά αυτή την ώρα ο Φορτούνα, όπως και η ΑΕΛ δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια τους».

«Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρξει, αφού αυτή την ώρα προπονητής στον Ολυμπιακό είναι ένας Πορτογάλος, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να γνωρίζει τον Φορτούνα, ενώ παράλληλα το γεγονός πως είναι σε μια καλή ηλικία και έχει την προοπτική της μεταπώλησης, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Ο Φορτούνα, που έχει πορτογαλικό διαβατήριο, έχει φέτος 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και ανήκει στην Μπράγκα, που τον έχει δώσει δανεικό ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν».



sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.