Ads Top

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Η μεγάλη κόντρα και οι σκέψεις Αλαφούζου!



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέραν της κόντρας με τον Ερασιτέχνη φανερώνει και πως ο χειρότερος εφιάλτης των φίλων της ομάδας που είναι η παραμονή Αλαφούζου, βρίσκεται προ των πυλών.
Έντονο προβληματισμό προκαλεί η μεσημεριανή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους φίλους της ομάδας καθώς πέραν της κόντρας με τον Ερασιτέχνη, που δεν αποτελεί το αντικείμενο ανάλυσης αυτών εδώ των γραμμών, εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα. Αυτό έχει να κάνει με τους λόγους που από την «πράσινη» ΠΑΕ διαπραγματεύονται το θέμα του παραχωρητηρίου για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου με την «Μάνα του Λόχου».

Εφόσον τα πράγματα ήταν τόσο προχωρημένα όσο παρουσιάζονται και απέμεναν μόνο οι λεπτομέρειες για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την απόκτηση των μετοχών από την PanAsia, τότε η λογική λέει πως θα έπρεπε η παρούσα διοίκηση να αφήσει στην επόμενη το περιθώριο να συζητήσει με τον Ερασιτέχνη το θέμα της χρήσης του γηπέδου και να λάβει την τελική απόφαση ως το προς το τι κρίνει πως είναι πιο συμφέρον για την ΠΑΕ. Έτσι, εφόσον είχε δηλωθεί τόσο το ΟΑΚΑ όσο και η Λεωφόρος θα μπορούσε όταν αναλάμβανε η πλευρά του Ταϋλανδού να έπαιρνε την τελική της απόφαση ως προς το ποια από από τις δύο έδρες θα ήθελε να αγωνιστεί η ομάδα την νέα σεζόν.

Αντιθέτως, η διοίκηση Αλαφούζου διαπραγματεύεται με την «Μάνα του Λόχου» και ανεβάζει τους τόνους της κόντρας με την νέα διοίκησή της, με την στάση της να «μεταφράζεται» σε παραμονή του Γιάννη Αλαφούζου στο τιμόνι της ΠΑΕ και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως μέσα στα έξι εκατομμύρια που υποστηρίζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως έχει καταβάλλει στη διοίκηση του Ερασιτέχνη συμπεριλαμβάνει χρήματα που έχουν προκύψει για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου από τον κόσμο της ομάδας μέσω του μαραθωνίου ή από την παραχώρηση των σουιτών που διαχειρίζεται εμπορικά αποκλειστικά εκείνη.

Όλα αυτά, βεβαίως, έρχονται να προστεθούν στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί στους φίλους της ομάδας εδώ και κάποιους μήνες και έχουν να κάνουν με τους λόγους που ο Γιάννης Αλαφούζος επέλεξε αν και είχε όπως υποστηρίζεται πλάνο για την επόμενη ημέρα, να παραδώσει μία ομάδα με τις δυσμενέστερες προϋποθέσεις. Δηλαδή, με απαγόρευση μεταγραφών, -6 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και χωρίς κάποιους από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που είχε το ρόστερ. Επιπλέον, ο μεταγραφικός σχεδιασμός «τρέχει» σε ένα απόλυτα μνημονιακό πλαίσιο με τους παίκτες, ενώ ακόμα και για την περίπτωση της μοναδικής περίπτωσης παίκτη που μπορεί να αποκτηθεί χωρίς περιορισμούς δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα πρόθεση για καμία απολύτως υπέρβαση που θα αποτελούσε μία άκρως απαραίτητη ένεση ποιότητας.

Ο κόσμος παραμένει πλήρως απογοητευμένος και την ίδια στιγμή δεν γίνεται απολύτως καμία κίνηση για να «ζεσταθεί» και να στηρίξει την ομάδα παρά τις δεδομένες δυσκολίες που θα υπάρξουν την προσεχή χρονιά. Εντύπωση συνεχίζει να προκαλεί το γιατί δεν έχουν ακόμα βγει στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν αλλά και το γεγονός πως για την ώρα δεν έχει φιξαριστεί ούτε ένα φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ενδεχομένως, οι πιθανές αντιδράσεις του κόσμου να αποτελούν έναν αποτρεπτικό παράγοντα για την διοίκηση, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί πως είναι πρωτοφανές να μην έχει προγραμματιστεί μία πρόβα τζενεράλε μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.