Ads Top

«Καίνε» τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού, «φάβα» στο Μουντιάλ


Έρχεται «Κόλερ» χειρότερος από Καρίμ; - Γιατί έπεσε η τιμή του «βράχου»; Ποιος... δεν το έχει με το γκολ;
Έχει βουίξει η πιάτσα ότι ο Ολυμπιακός «χτυπάει» και τον Γιασίν Μεριά μετά την απόκτηση του Ρόντερικ Μιράντα για το κέντρο της άμυνας.

Όπως γράφεται, μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στη Τυνησία, υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Σφάξιεν, καθώς έχει γίνει αποδεκτή η πρόταση 1,8 εκατ. ευρώ της ελληνικής ομάδας για τον υψηλόσωμο στόπερ.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η τιμή του 25χρονου Τυνήσιου έπεσε σημαντικά στο διεθνές χρηματιστήριο μετά τις μέτριες εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, κάτι που σημειώνεται και σε Μέσα της πατρίδας του.

Εξάλλου, για τον παίκτη είχαν δείξει ενδιαφέρον ομάδες όπως είναι η Πόρτο και η Μονακό, όταν η τιμή του κυμαινόταν στα 3 με 4 εκατ. ευρώ, πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μένει να δούμε αν ο Γιασίν Μεριά μπορεί να «ταιριάξει» με κάποιον από τους υπάρχοντες στόπερ, καθώς υστερεί κι αυτός σε ταχύτητα, ενώ θεωρείται «βαρύ» κορμί.

Στο μεταξύ, μία από τις πιο άτυχες στιγμές του στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν το αυτογκόλ που πέτυχε απέναντι στον Παναμά. Δείτε το...
*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.