Ads Top

Ο Λάζαρος στα... κόκκινα - Το πρωτοσέλιδο που άναψε φωτιές (pic)



Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει γίνει ήδη... σήριαλ. Η περίπτωση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ και το δεδομένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού γι' αυτόν, το οποίο δεν διαψεύδεται από πουθενά πλέον, αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο "hot" θέμα της μεταγραφικής επικαιρότητας.


 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος του πρωταθλήματος επί της ουσίας άφησε να εννοηθεί πως αν ο Λάζαρος... τηρήσει τα όσα είχαν συμφωνήσει, τότε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει παραπονεμένο. Ωστόσο, είναι αλήθεια πως στη σχέση των δύο ανδρών το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει για τα καλά. Και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.


Όπως τον έντυσε κατά το... ήμισυ η εφημερίδα Live Sport στο σημερινό της πρωτοσέλιδο. Το οποίο έχει ως πρώτο θέμα την επιλογή που καλείται να κάνει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για το μέλλον του. Μισός κόκκινος, μισός κίτρινος ο Λάζαρος στο πρωτοσέλιδο, το οποίο ήδη έχει ποσταριστεί από πολλούς χρήστες των social media. Και κυρίως φίλους του Ολυμπιακού, που περιμένουν να τον δουν ολοκληρωτικά με την ερυθρόλευκη φανέλα.


Δείτε το πρωτοσέλιδο:



pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.