Ads Top

Τα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης, νέα αποχώρηση-βόμβα - Εντολή-ΣΟΚ στους παίκτες, 15 διαζύγια και μειώσεις



Σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, καθώς άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, δεν αποκλείουν να υπάρξουν συνολικά ακόμα και 15 αποχωρήσεις.


Ήδη, άλλωστε, χαιρέτησαν χθες οι Κέβιν Μιραλάς και Αλμπέρτο Μποτία, ενώ από τη διοίκηση έχουν ενημερώσει όλους τους ποδοσφαιριστές, πως όποιος φέρει ικανοποιητική πρόταση, μπορεί να αποχωρήσει.

Κάπως έτσι προφανώς πρoέκυψε και το θέμα με τον Σίλβιο Προτό, ο οποίος το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ως… φευγάτος, αν και ήταν με διαφορά ο πιο σταθερός και ο πιο κάλος παίκτης του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από το Βέλγιο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ενώ ούτε από την ομάδα δεν έχουν ενημερώσει τον ίδιο ή τον μάνατζέρ του, ότι πρέπει να βρει άμεσα ομάδα για να φύγει το καλοκαίρι, αν και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει πάρει το μήνυμα ότι για τη νέα σεζόν θα υπολογίζεται ως δεύτερος τερματοφύλακας.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι αυτός που κάνει σοβαρές σκέψεις για να λύσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, είναι ο ίδιος ο Σίλβιο Προτό, καθώς υπάρχουν κάποια προβλήματα, που τον αναγκάζουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Βέλγιο.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, πάντως, δε θέλει να αφήσει την Ελλάδα και τους Πειραιώτες και γι' αυτό θα προσπαθήσει να βρει λύση και να συνεχίσει στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή, παρά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή, ενώ αν μιλούσαμε με πιθανότητες μάλλον αυτή τη στιγμή η παραμονή του είναι 50-50 και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει από τη Δευτέρα.

Πάντως, τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να προσδιορίζει τον Ορέστη Καρνέζη ως διάδοχο του Σίλβιο Προτό για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται.

Επιστροφές και μειώσεις

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά τα σενάρια περί δεδομένων, όπως χαρακτηρίζονται, επιστροφών των Κωνσταντίνου Τσιμίκα και Μανώλη Σιώπη, στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς ακόμα κι αν οι δύο παίκτες γυρίσουν στο ρόστερ μπορεί να απορριφθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία, όπως έγινε πέρυσι με τον δεύτερο.

Στο μεταξύ, σχετικά με τη συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τους Κώστα Φορτούνη και Παναγιώτη Ταχτσίδη, ακόμα δεν έχει διαρρεύσει ακριβώς το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν οι δύο παίκτες με τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο εκτιμάται ότι μπορεί να τους προτάθηκε μείωση αποδοχών, αν και εφόσον παραμείνουν στο ρόστερ.

Μπενφίκα και Ντάρκο

Όσον αφορά το σενάριο που κυκλοφόρησε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς συζητάει με τον προπονητή της Μπενφίκα,  Ρούι Κάρλος Βιτόρια, για παίκτες, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο Λιμάνι έχουν εξαιρετικό δίαυλο επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη ομάδα σε επίπεδο διοικήσεων πάντα και θεωρείται απίθανο κάποιο deal να γίνει μέσω του... προπονητή, του οποίου, μάλιστα, το μέλλον μόνο σίγουρο δεν είναι.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το deal για τον Αλμπέρτο Μποτία στη Λεβάντε το έκανε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον Ισπανό στόπερ να δέχεται μείωση 40% (περίπου 500.000 ευρώ θα λάβει ετησίως) από το συμβόλαιο που απολάμβανε στον Ολυμπιακό κι απ' αυτό που του είχε προταθεί από τους Πειραιώτες όταν είχαν γίνει συζητήσεις για ανανέωση.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.