Ads Top

Έτσι «απειλεί» ο ΠΑΟΚ μετά την έφεση



Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση απόρριψης της έφεσης του Δικεφάλου του Βορρά, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που στην ουσία έχρισαν και επίσημα την Ένωση πρωταθλήτρια.


Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζουν εκ νέου μια σειρά από δυναμικές κινήσεις αντίδρασης, όπως έγινε γνωστό από χθες, καθώς σκοπός της της διοίκησης είναι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια να ανατραπεί η απόφαση, καταφεύγοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ή ακόμα και στο CAS, χωρίς, πάντως, να υπάρχουν σοβαρές ελπίδες δικαίωσης.

Παράλληλα, στην Τούμπα σκέφτονται σοβαρά κι άλλες ενέργειες, όπως είναι να μην κατέβει η ομάδα στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε χθες ο Γιώργος Σαββίδης, ή να κατέβει η ομάδα των Νέων ως ένδειξη διαμαρτυρίας και σαν δήλωση πως «εμείς δεν μπορούμε να αγωνιστούμε με αυτούς τους όρους», όπως τόνιζαν χθες από τη Θεσσαλονίκη.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα στον ΠΑΟΚ θα… ρισκάρουν να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση, που μπορεί να επιφέρει νέες κυρώσεις στο σύλλογο. Ήδη οι «καμπάνες» είναι βαριές για τον Δικεφάλου του Βορρά, ακόμα και για τη νέα σεζόν (παρέμεινε το -2), επομένως αν στην Τούμπα θέλουν του χρόνου να περάσουν στην αντεπίθεση σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν είναι εύκολο να προβούν σε μία τέτοια επιλογή, που μπορεί να καταδικάσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Το πιο πιθανό είναι, άλλωστε, τα όσα έγραψε στα social media ο γιος του ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να αποτελούν ένα είδους «απειλής» και μέχρις εκεί, σε μια κίνηση εν βρασμώ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης που στην ουσία στέρησε από τον ΠΑΟΚ έναν τίτλο, έχοντας πιθανότητα και επικοινωνιακό χαρακτήρα, την ώρα που όλη η Θεσσαλονίκη και ο κόσμος του ΠΑΟΚ «έβραζε».

Υπάρχει, δηλαδή, μεγάλη απόσταση από μία... ανάρτηση στο Instagram μέχρι να παρθεί πραγματικά μία τέτοια απόφαση, που μπορεί να εγκυμονεί νέους, σοβαρότερους κινδύνους για τον Δικέφαλο. Εξάλλου, στον τελικό με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει την «εκδίκηση» που ψάχνει μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν μπορεί να μη σκέφτονται στην Τούμπα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.