Ads Top

«Χουνέρι» Μαρινάκη με αγαπημένο των Παναθηναϊκών; - Φοβερή «αποκάλυψη», τι... έρχεται το καλοκαίρι



Νέα σενάρια που ήρθαν στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά τις περιπτώσεις των Ιβάν Μαρκάνο και Ροντρίγκο Μολέντο για το κέντρο της άμυνας.


Όπως, άλλωστε, σας αποκαλύψαμε χθες, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν το καλοκαίρι για δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο ένας πρώτης γραμμής και ο άλλος ως συμπληρωματικός που θα συναγωνίζεται για μια θέση με τον Παπ Αμπού Σισέ. Πάντως, για τους δύο προαναφερθέντες δύσκολα μπορεί να προκύψει κάτι επίσημο, όπως έχουμε αναφέρει και κατά το παρελθόν.

Ο Ισπανός στόπερ είναι παίκτης… επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, έχει υψηλό συμβόλαιο και δεν είναι εύκολο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει στον Ολυμπιακό με αυτά τα δεδομένα.

Όσον αφορά τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, είναι βασικός σε όλα τα φετινά παιχνίδια της Ιντερνασιονάλ (πλην του τελευταίου που ήταν τραυματίας) και δύσκολα θα έφευγε ξανά από την πατρίδα του, στην οποία επέστρεψε για οικογενειακούς λόγους.

Πάντως, υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και θα μπορούσε να γίνει ξανά συζήτηση, όπως τον περασμένο Γενάρη, αν και το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης απέρριψε την προοπτική του Ολυμπιακού (όπως και του ΠΑΟΚ) μπορεί να παίξει πάλι τον ρόλο του.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι για τον έναν στόπερ που θα αποκτηθεί δεδομένα θα έχει ο λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη συγκεκριμένο στόχο στα υπόψιν.

Χαμηλά η μπάλα…

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με βάση τα ονόματα που κυκλοφορούν και φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες, «αποκαλύπτεται» και η νέα πολιτική που θα εφαρμοσθεί στο Λιμάνι αυτό το καλοκαίρι όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Δηλαδή, οι Πειραιώτες θα κρατήσουν χαμηλά την μπάλα, χωρίς να επιχειρήσουν τα αλόγιστα ανοίγματα του παρελθόντος. Ενδεικτικά σήμερα διαβάζουμε στον Τύπο παίκτες που φέρονται να είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα: Δημήτρης Μάνος, Απόστολος Βέλλιος, Χρήστος Αλμπάνης, Ιβάν Μαρκάνο, Ροντρίγκο Μολέντο. Όπως φαίνεται, δηλαδή, στον Πειραιά θα πάνε σε φθηνές και καλές λύσεις, έχοντας μέτρο και αυτοσυγκράτηση.

Οι κινήσεις, δηλαδή, αναμένεται να είναι περισσότερο στοχευμένες και με παίκτες κυρίως από την ελληνική αγορά, ή που να γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.