Ads Top

Αυτά τα χρήματα "έσκασαν" πραγματικά για Ρέτσο και Μήτρογλου – Ποιος ζήτησε Προτό, τι έγινε με Μιραλάς


Πολλά ακούστηκαν, ωστόσο μία είναι η αλήθεια για τα super deals των δύο Ελλήνων άσων - Διάβασε τα ακριβή λεφτά των μεταγραφών, αλλά και το παρασκήνιο για τους δύο Βέλγους...


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο φινάλε, που έφερε στην ομάδα τους Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς και Προτό, o οποίος αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι και η διοίκηση δεν του χάλασε το χατίρι.

Θα μπορούσε να γίνει και το μεγάλο "μπαμ" με την επιστροφή Μιραλάς, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε αρκετά και φάνηκε πως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος την τελευταία ημέρα.

Μάλιστα, λέγεται ότι χθες δεν έγινε καν προσπάθεια από τους Πειραιώτες για τον Βέλγο, από τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε σημείο επαφής με την Έβερτον.

Πάντως, η κίνηση που ξεχώρισε δεν ήταν κάποια προσθήκη, αλλά μια πώληση, αυτή του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο μικρός πήγε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με λεφτά που… τρέλαναν κόσμο καθώς ξεπερνούν δεδομένα τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το ακριβές ποσό της μεταγραφής δεν είναι απαραίτητα 22 εκατομμύρια. Για την ακρίβεια, τα "fix" χρήματα της συμφωνίας ανέρχονται στα 20 εκατομμύρια, ενώ δεν υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης.

Αντ' αυτού μπήκε ένας άλλος όρος, οι λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι πως έχει να κάνει με συγκεκριμένα ποσά πωλήσεων και αποτελεί συμφωνημένο ποσό και όχι ποσοστό.

Για να καταλάβετε, πάντως, το πόσο τεράστιο είναι το deal για τα ελληνικά δεδομένα, τα συνολικό ποσό μαζί με την εφορία και τις προμήθειες των μάνατζερ θα φτάσει περίπου στα 32-33 εκατομμύρια.

"Ξέφυγε" του Μήτρογλου

Παρ' όλα αυτά, ακόμα και η απίστευτη συμφωνία για τον Ρέτσο ωχριά μπροστά στη μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου από την Μπενφίκα στη Μαρσέιγ.

Μιλάμε για ένα πραγματικά… ασύλληπτο deal με τρελά χρήματα. Συνολικά, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θα λάβει 27,5 εκατ. ευρώ για την πώληση του Έλληνα φορ του, ενώ ο παίκτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 11 εκατομμύρια, ικανό όμως να ξεπεράσει τα 13 εκατ. μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους.

Εάν υπολογίσουμε και τα υπόλοιπα, δηλαδή την εφορία και τις αμοιβές των μάνατζερ, το συνολικό ποσό του deal ξεπερνά τα 55 εκατομμύρια.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.