Ads Top

Κίνδυνος για Νεϊμάρ! Γιατί δε μπορεί να παίξει με την Παρί!


Εμπόδια μπαίνουν στην πρώτη εμφάνιση του Βραζιλιάνου με τη γαλλική ομάδα.

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφή του στην Παρί ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή το βράδυ κατά της Γκινγκάμπ. Υπάρχουν όμως κάποια εμπόδια στην υπόθεση.

Αν το έγγραφο που αναμένεται για την έγκριση της μεταγραφής του Νεϊμάρ δεν φτάσει στην ώρα του, τότε θα υπάρξει νέα αναβολή και αυτό θα γίνει την επόμενη εβδομάδα εναντίον Τουλούζ, μπροστά στους φίλους της γαλλικής ομάδας.

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με την Le Parisien, προκαλείται από την ισπανική LaLiga , που ήδη βρίσκεται σε σύγκρουση, με την ισπανική ομοσπονδία. Ωστόσο, στο Παρίσι προετοιμάζουν μια επιστολή προς τη FIFA, προκειμένου να η Παρί Σ.Ζ να πάρει προσωρινή άδεια.

Σύμφωνα με την L'Equipe, που επικαλείται πηγές μέσα την ισπανική ομοσπονδία, την ολοκλήρωση της μεταγραφής εμποδίζει η Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος; Οι Καταλανοί έχουν 15 ημέρες περιθώριο από την ημέρα της αίτησης, που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη να εγκρίνει τη μεταβίβαση. Μετά τη λήξη αυτού του ορίου η Παρί Σ.Ζ θα μπορούσε να στραφούν στην Fifa, αλλά είναι πιο πιθανό η παγκόσμια ομοσπονδία να την ικανοποιήσει με προσωρινή άδεια για να αποφευχθεί η περαιτέρω αντιπαράθεση.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.