Ads Top

Ανατροπή! Εκεί θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό


Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Άρη (19/2) οδεύει προς το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια» με μοιρασμένα εισιτήρια, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.


Το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έχει περάσει στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες, με την ΕΟΚ να γνωστοποιεί πως η απόφαση θα ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή. Από την μεριά του Άρη διαρρέεται ότι το πιο σημαντικό ματς του θεσμού πηγαίνει προς ΟΑΚΑ, όμως το ρεπορτάζ του sdna.gr υποστηρίζει πως δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα στο «μπασκετικό τοπίο».


Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν και συνεχίζουν να εξετάζονται όλες οι λύσεις των γηπέδων της Βορείου Ελλάδας. Ωστόσο, στα περισσότερα από αυτά τα γήπεδα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, που δεν διευκολύνουν την ομαλή διεξαγωγή μιας τόσο σημαντικής αναμέτρησης. Για παράδειγμα, στο κλειστό της Ξάνθης δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί πίνακες. Παράλληλα, στο ίδιο γήπεδο υπάρχει μία μόνο κεντρική είσοδος, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν, λοιπόν, πως ο τελικός του Κυπέλλου οδεύει προς το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια» με μοιρασμένα εισιτήρια για «πράσινους» και «κίτρινους». Πρόκειται για το γήπεδο που είχε φιλοξενήσει τον τελικό της ίδιας διοργάνωσης και το 2014 και πάλι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.