Ads Top

Kαυτές ατάκες από Κρήτη: "Τι έκλαιγαν στην Αθήνα;" - "Πολύ έξυπνο αν το έκανε αυτό ο ΠΑΟ, συγχαρητήρια"


Φοβερά πράγματα είπε ο γνωστός ρεπόρτερ του ΟΦΗ, Μανώλης Σαρρής, για όσα έγιναν σε «Γεντί Κουλέ» και Ριζούπολη – «Να ζητήσουν συγγνώμη γιατί τους βούλωσαν τα στόματα»!


Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, με δόση ειρωνίας και χιούμορ, έδωσε μέσω του SportDog ο Μανώλης Σαρρής, αν οι "πράσινοι" έχαναν χθες στο πρώτο ημίχρονο από τον Απόλλωνα για να πιέσουν τον ΟΦΗ να κερδίσει τον Ηρακλή.



Ο δημοσιογράφος τού Αthletic Radio 104,2 και του athleticradio.gr τόνισε ότι ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Ηρακλή με 3-0 ή ακόμα και με 4-0, ενώ προέτρεψε τους δημοσιογράφους τής Αθήνας να ζητήσουν συγνώμη από τον κρητικό σύλλογο για όσα ανέφεραν τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα.

"Στον ΟΦΗ από την αρχή έλεγαν ότι θα χτυπήσουν το ματς με τον Ηρακλή. Υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το χτυπήσουν. Όχι μόνο για την ιστορία του ΟΦΗ, καθώς είχαν και αγωνιστικό κίνητρο γιατί δεν μπορούσαν να ξέρουν τι θα γινόταν στο άλλο ματς, μεταξύ Παναθηναϊκού και Απόλλωνα. Γιατί με ισοπαλία ο Απόλλωνας θα άφηνε εκτός τον ΟΦΗ. Οπότε από την ομάδα δεν μπήκαν ποτέ στη λογική να μη χτυπήσουν το παιχνίδι με τον Ηρακλή", μας είπε αρχικά ο καλός συνάδελφος από το Ηράκλειο και συμπλήρωσε με δόση ειρωνίας και χιούμορ για το σενάριο που ήθελε τον Παναθηναϊκό να χάνει επίτηδες στο ημίχρονο από τον Απόλλωνα, ως μέσο πίεσης για να κερδίσει ο ΟΦΗ τον Ηρακλή: "Τι να πω; Αν το έκαναν αυτό, είναι πολύ έξυπνοι στον Παναθηναϊκό και να τους δώσουμε συγχαρητήρια"!

Ο Ηρακλης είχε προβλήματα, ο ίδιος ο Παντελίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι κάποιοι ξένοι του Ηρακλή δεν ήθελαν να παίξουν λόγο οφειλών.Ήταν μία διαδικασία που λειτούργησε υπέρ του ΟΦΗ;

"Για την ακρίβεια ο προπονητής του Ηρακλή είπε, επειδή ήμουν παρών στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για τους Μπαρτολίνι, Λεοζίνιο και Μοντέιρο, πως κάποιοι παίκτες έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης και τραυματισμού και κάποιοι άλλοι έμειναν για άλλους λόγους. Προσωπικά δεν είδα τους παίκτες του Ηρακλή χαλαρούς σε καμία περίπτωση, απλώς ήταν καλύτερος ο ΟΦΗ. Χθες ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του, καλύτερη και από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ήταν και καλύτερη η κατάσταση του γηπέδου χθες, σε σχέση με το παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού".

Το Κύπελλο είναι διοργάνωση των εκπλήξεων, τι μπορούμε να περιμένουμε από τον ΟΦΗ;

"Ο ΟΦΗ δεν έχει στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Τον ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, η άνοδος. Κέρδισε τις δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ που είχε στον όμιλό του, κι αυτό δεν είναι μόνο τιμητικό αλλά δείχνει και τις δυνατότητες της ομάδας. Δεν κέρδισε με κλεφτοπόλεμο, αλλά στα ίσια. Για αυτό προκρίθηκε ως πρώτος από τον όμιλό του. Θα μπορούσε το χθεσινό ματς με τον Ηρακλή να ήταν 3-0 ή και 4-0.

Θέλω όμως να κάνω ένα σχόλιο και για τους δημοσιογράφους της Αθήνας, που πρέπει τώρα να βγούνε και να ζητήσουν συγνώμη. Έγινε ολόκληρο θέμα ότι έχει φράξει ο ΟΠΑΠ το "Χ" στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ηρακλή, ότι είναι δεδομένο το "Χ" στο μεταξύ τους παιχνίδι, ότι δεν θα κερδίσει ο ΟΦΗ τον Ηρακλή κ.λπ. Μόνο που χθες ο ΟΦΗ τούς βούλωσε τα στόματα όχι μόνο με τη νίκη, αλλά και με την εμφάνισή του. Αρχίσανε να κλαίνε, φαίνεται, πριν της ώρας τους".

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.