Ads Top

Έβγαλε ειδήσεις ο Γ. Σαββίδης για μεταγραφές - Τί υποσχέθηκε στους οπαδούς!


Ο Γιώργος Σαββίδης εμφανίστηκς σίγουρος για τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο, ενώ είχε και διάλογο με τους οπαδούς, στους οποίους αποκάλυψε σε ποια θέση θα ενισχυθεί η ομάδα!


Σε ένα… εορταστικό post στο Instagram προέβη ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας παρομοιάζοντας την εμφάνιση του ΠΑΟΚ με πάρτι και ευχόμενος ο Δικέφαλος να κληρωθεί με τον Άρη στο Κύπελλο.



Ως συνήθως, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν έντονο παρόν στα σχόλια της ανάρτησης. Μάλιστα, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα μεταγραφικά, με τον γιο του προέδρου της ΠΑΕ, Ιβάν, να κάνει και ορισμένες αποκαλύψεις στους σχετικούς διαλόγους!
Συγκεκριμένα, σε προτροπή που του έγινε από φίλο της ομάδας για την απόκτηση επιθετικού τον χειμώνα, ο Σαββίδης απάντησε «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για ενίσχυση σε αυτή τη θέση!

Επίσης, σε άλλη απάντησή του, ο Γιώργος Σαββίδης υποστήριξε πως η ομάδα δεν θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει παίκτες που κανουν τη διαφορά, αφού ο χειμώνας είναι κοντά!




sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.