Σάλος με αuτό που είπε ο Βασάλος για Λιάγκα – Αρναούτογλου: «Είναι σαν κάτι ηλικιωμένοι στο καφενείο που…»

Σάλος με αuτό που είπε ο Βασάλος για Λιάγκα – Αρναούτογλου: «Είναι σαν κάτι ηλικιωμένοι στο καφενείο που…»

Σάλος με αuτό που είπε ο Βασάλος για Λιάγκα – Αρναούτογλου: «Είναι σαν κάτι ηλικιωμένοι στο καφενείο που…»

Τη διαφωνία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τις ψυχαγωγικές και infontainment εκπομπές σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Χαμογέλα και πάλι

Η διαφωνία που κρατά εδώ και καιρό, ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα απασχόλησε το Χαμογέλα και πάλι,με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνει το δικό του ιδιαίτερο σχόλιο για τη συζήτηση ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιμένει ότι οι πρωινές εκπομπές θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρα ψυχαγωγικές και να μη χωρίζονται σε ενημέρωση και ψυχαγωγία, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας παραμένει πιστός στο πρόζεκτ των infontainment εκπομπώω, γεγονός που τους φέρνει σε «κόντρα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την πλευρά του, ως απλός τηλεθεατής και βλέποντας τις συζητήσεις ανάμεσά τους, σχολίασε: «Ένιωσα, πως είναι κάτι ηλικιωμένοι στο καφενείο που συζητάνε για τα παλιά τα χρόνια; Κάθονται και αναλύουν πράγματα τα οποία δεν θα ξαναγυρίσουν στην τηλεόραση. Δηλαδή ο Αρναούτογλου εκεί κολλημένος με την ψυχαγωγία και για ποιον λόγο παίζουμε κοινωνικά θέματα. Γρηγόρη μου έτσι είναι πλέον η τηλεόραση, πρέπει να πούμε και αυτά. Το λέω εγώ που ήμουν χειρότερος».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αφοριστικοί με τα vidcast και το You tube. Ίσα ίσα που αυτές οι εκπομπές δίνουν τροφή για σχόλιο. Θα έπρεπε να είναι happy με αυτό, όχι να λένε γιατί υπάρχουν τόσα πολλά και μας κλέβουν τους καλεσμένους. Για εμένα θα έπρεπε ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Είμαστε το 2026, αν δεν εξελιχθεί η τηλεόραση, να έρθει λίγο πιο κοντά στον τηλεθεατή θα φύγουν και οι λίγοι».

ΠΗΓΗ