Ο Νίκολιτς τα έβαλε με το MEGA μετά την ήττα από Σαχτάρ – Τι ρώτησε τον δημοσιογράφο και αποχώρησε – Η απάντηση του καναλιού
Ο Νίκολιτς τα έβαλε με το MEGA μετά την ήττα από Σαχτάρ - Τι ρώτησε τον δημοσιογράφο και αποχώρησε - Η απάντηση του καναλιού
Ο Μάρκο Νίκολιτς στη flash interview μετά το ματς της ΑΕΚ με τη Σαχτάρ, στο MEGA, τα έβαλε με το κανάλι, για την ανάρτηση που είχε κάνει ως προαναγγελία του αγώνα.
Η ΑΕΚ γνώρισε μία πικρή ήττα με 3-1 από τη Σαχτάρ στο Λονδίνο, για τη 2η αγωνιστική της League Phase, του Champions League.
Μετά το ματς, ο Μάρκο Νίκολιτς παραχώρησε δηλώσεις στο MEGA και ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, προχώρησε σε μία ερώτηση προς τον δημοσιογράφο του καναλιού, Δημήτρη Χρυσάνθη.
Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός είπε: “Ξέρεις το όνομα του παίκτη που είχατε βάλει στην ανάρτησή σας για την προαναγγελία του αγώνα;“.
Δείτε το VIDEO με την ερώτηση του Νίκολιτς στον δημοσιογράφο του MEGA
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις