Σούσουpo με Ζήνα Κουτσελίνη: «Από ποιο κανάλι είσαι εσύ;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου του Λιάγκα – Bívτεο

Σούσουpo με Ζήνα Κουτσελίνη: «Από ποιο κανάλι είσαι εσύ;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου του Λιάγκα - Bívτεο

Σούσουpo με Ζήνα Κουτσελίνη: «Από ποιο κανάλι είσαι εσύ;» – Η αντίδραση σε ερώτηση δημοσιογράφου του Λιάγκα - Bívτεο

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε κοσμική έξοδό της, το βράδυ της Δευτέρας 25/5.

Η παρουσιάστρια του STAR μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης που φέτος κυμάνθηκαν κατά κύριο λόγο σε μονοψήφια.

Η απάντηση της Κουτσελίνη για την τηλεθέαση

«Από ποιο κανάλι είσαι εσύ;», ρώτησε η παρουσιάστρια δημοσιογράφο η οποία την ρώτησε για τα νούμερα τηλεθέασης και τη χρονιά που ολοκληρώνεται. «Κανένας μας δεν κρύβεται από μια κακή χρονιά και εγώ και ο Λιάγκας. Διένυσα 10 χρόνια με πρωτιές στο STAR. Η 11η ήταν μια δύσκολη για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό δεν σημαίνει κάτι για κανέναν. Ούτε για τον Γιώργο, ούτε για εμένα. Ελπίζω να φέρω τύχη στον Γιώργο και να υπογράψει με το κανάλι., Δεν έχω συζητήσει με το STAR», απάντησε χαρακτηριστικά μόλις έμαθε πως η δημοσιογράφος ήταν από το Πρωινό.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον στο STAR

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα που παίζει καθημερινά στη μεσημεριανή ζώνη του STAR, έκανε μια αποκάλυψη για το μέλλον της στο κανάλι.

«Αλλαγές θα υπάρχον σε όσους έχουν να προσφέρουν κάτι καλύτερο. Είμαστε σε συζητήσεις με τον σταθμό. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα είμαστε έτοιμοι για όλα», ξεκαθάρισε η Ζήνα Κουτσελίνη στους δημοσιογράφους και όλοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί.

Ήταν καλοκαίρι του 2015 όταν το STAR της πρότεινε την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής, κάτι που έπραξε με τις Αλήθειες με τη Ζήνα έχοντας για περιεχόμενο θέματα της επικαιρότητας και συνεντεύξεις διάσημων και μη προσώπων που απασχολούν την κοινή γνώμη. Το 2016, παρά την μέχρι τότε μέτρια πορεία της εκπομπής, ανανεώθηκε και για δεύτερη σεζόν. Τελικά λόγω μεγάλης τηλεθέασης η εκπομπή συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με εξαίρεση το τριήμερο 19-21 Μαρτίου 2018, όπου το ΕΣΡ αποφάσισε την προσωρινή διακοπή με αιτία την προσβολή της μνήμης τεθνεώτος (της Ελένης Τοπαλούδη, θύματος βιασμού και δολοφονίας), την προστασία ανηλίκων και την ποιότητα προγράμματος. Επίσης, το ΕΣΡ έβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στην Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρία του καναλιού. Ειδικότερα, στην εκπομπή αναπαράχθηκε βίντεο με τους δύτες να ανασύρουν το πτώμα της θανούσης.

ΠΗΓΗ