Happy Day: «Πλακώθηκε» ο Παπανώτας με την Μεσσαροπούλου – «Σας παρακαλώ, είναι εθνική εορτή!» φώναζε η Τσιμτσιλή – Βίντεο
Happy Day: «Πλακώθηκε» ο Παπανώτας με την Μεσσαροπούλου – «Σας παρακαλώ, είναι εθνική εορτή!» φώναζε η Τσιμτσιλή - Βίντεο
Ένταση επικράτησε σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, με τον Δημήτρη Παπανώτα και την Τίνα Μεσσαροπούλου να έρχονται σε αντιπαράθεση στον “αέρα” της εκπομπής.
Αφορμή στάθηκε η υπόθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην Ζήνα Κουτσελίνη και την Μαρία Αντωνά, με την πρώτη να ζητά συγγνώμη από τη δεύτερη μετά από το σχόλιο που έκανε «Ένα μίνι. Δύο άντρες και η ενημέρωση».
Αρχικά, η ομάδα του Happy Day σχολίασε τα όσα συνέβησαν με την Τίνα Μεσσαροπούλου να τονίζει πως δεν ένιωσε ότι η συγγνώμη της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν ειλικρινές, και ότι αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή τη κίνηση. Τότε, ο Δημήτρης Παπανώτας αντέδρασε και ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας της η παρουσιάστρια μίλησε για το παρελθόν της με την Μαρία Αντωνά τονίζοντας ότι πολλές φορές την έχει υπερασπιστεί δημόσια και ότι δεν έχουν κάποια προηγούμενη διαφωνία. Η συζήτηση αυτή εξελίχθηκε σε έντονο διάλογο, με τους δύο συνεργάτες να έρχονται σε κόντρα.
Ένταση ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day
Αρχικά λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εγώ παιδιά θα βάλω ένα άλλο λιθαράκι. Είδα τον Γιώργο να λέει ότι έπαιρνε η Ζήνα την Μαρία, η Ζήνα είπε δεν την πήρα της έστειλα μήνυμα. Εγώ που μίλησα με την Μαρία μου είπε ότι μέχρι το πρωί που βγήκε η δική μας εκπομπή δεν είχε επικοινωνήσει κάποιος μαζί της, για εχθές λέω. Νιώθω, σαν άνθρωπος που κι εγώ έχω κάνει λάθη και έχω απολογηθεί γι’ αυτά, ότι όταν κάποιος ζητάει συγγνώμη, τελειώνει εκεί. Από την στιγμή που ήταν μία ειλικρινής συγγνώμη από τη πλευρά της Ζήνας, εγώ κρατάω αυτό, γιατί κι εγώ όταν κάνω επικοινωνιακά λάθη και ζητάω συγγνώμη, επιθυμώ να γίνεται αποδεκτή και σεβαστή. Αντίστοιχα, το έχει πάθει και ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνάδελφοι το έχουν σεβαστεί», ανέφερε η παρουσιάστρια.
Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν της φάνηκε αληθινή, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Τι να σου πω; Εγώ θα γίνω πάλι κακιά. Νομίζω ότι είναι στενάχωρο όλο αυτό που γίνεται και το λέω γιατί έτυχε να δω την εκπομπή χθες. Η εκπομπή ξεκίνησε με πολύ διαφορετικό τρόπο, δεν βάλαμε το συγκεκριμένο κομμάτι. Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε λέγοντας ότι θα εκφράζει την άποψή της, ακόμη κι αν δεν αρέσει, γιατί έχει το δικαίωμα. Και όντως έχει αυτό το δικαίωμα. Αυτό το “διάγγελμα”, που κράτησε περίπου πέντε λεπτά, ήρθε αφού προηγήθηκε ένας καταγγελτικός σχολιασμός από όλη την ελληνική τηλεόραση. Θεωρώ ότι αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν θεωρώ ότι ήταν ειλικρινής η συγγνώμη, γιατί όταν λες “δύο σακάκια και ένα μίνι” άρα… Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία, γιατί η ιστορία έγινε για τα ρούχα. Αυτό σημαίνει ότι δεν κατάλαβες γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η ιστορία. Αναγκάστηκε να φτάσει σε αυτό το σημείο».
Δ.Π.: Υπήρξε και μία προϊστορία ότι την έχει στηρίξει επαγγελματικά ότι έχει μιλήσει στον χώρο.
Τ.Μ.: Τι σημασία έχει αυτό;
Δ.Π.: Ότι δεν έχει προσωπικό και ότι έχουν μία ιστορία φιλίας.
Τ.Μ.: Φιλίας δεν νομίζω ότι υπάρχει, αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει.
Σ.Τ.: Ρε παιδιά αυτό που βλέπουμε δράκους και φτιάχνουμε ιστορίες μόνοι μας, κανείς δεν έχει προηγούμενα με κανέναν. Έχουμε να χωρίσουμε χωράφια;
Δ.Π.: Είσαι εσύ φίλη με την τάδε, ενοχλήθηκε η τάδε με εμένα μου κρατάς εσύ έχθρα.
Σ.Τ.: Έλα, στο δημοτικό είμαστε; Αυτά τα κάναμε στο δημοτικό.
Δ.Π.: Πιο κάτω από το δημοτικό, δεν έχεις καταλάβει πού είμαστε.
Τ.Μ.: Κρίνει εξ’ ιδιων αλλότρια, κανονικά δεν θα έπρεπε.
Δ.Π.: Αγάπη μου μισό λεπτό λίγο. Βεβαίως κρίνω εξ’ ιδιων αλλότρια όπως και όλοι.
Τ.Μ.: Μα δεν θα έπρεπε!
Δ.Π.: Μη μου το λες σαν κατηγορία όμως ότι εξ’ ιδιων αλλότρια!
Τ.Μ.: Δεν το κάνω εγώ αυτό ποτέ.
Δ.Π.: Βεβαίως κρίνω με βάση την εξυπνάδα τους, την ηθική τους και τις αρχές τους. Εγώ αυτό κάνω.
Τ.Μ.: Όχι εγώ δεν το κάνω αυτό.
Δ.Π.: Εσύ κρίνεις με τις αρχές τις δικές μου;
Σ.Τ.: Παιδιά μισό λεπτό, εννοείται ότι κάθε ένας κρίνει με το αξιακό του σύστημα, εσύ όμως λες κάτι άλλο, λες ότι μπορώ να κρίνω αρνητικά την Τίνα επειδή σε κρίνει αρνητικά, αυτό σημαίνει ότι έχουμε προηγούμενα, αυτό το κάναμε στο δημοτικό.
Δ.Π.: Σε άλλον κύκλο ζείτε;
Σ.Τ.: Όχι, στον ίδιο.
Δ.Π.: Πλάκα μου κάνεις τώρα;
Σ.Τ.: Kαθόλου.
Δ.Π.: Τα παρεάκια στα θέατρα δεν τα ξέρεις; Από εμένα τα ακούς πρώτη φορά;
Σ.Τ.: Δημήτρη, είσαι σε μία εκπομπή που έχει αποδείξει ότι ούτε παρεάκια τέτοιου τύπου στηρίζει ούτε αυτές τις ρητορικές.
Δ.Π.: Σας είπα ότι έχουν προϊστορία δημόσια που δεν έχω λόγο να την αμφισβητήσω. Η Ζήνα είπε ότι στο παρελθόν την έχει στηρίξει και ως στέλεχος σταθμού έχει πει δύο καλά λόγια, το ξεχνάμε αυτό;
Τ.Μ.: Αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν. Αν εγώ σε σκοτώσω, και προηγουμένως σε έχω ευεργετίσει, δεν σε σκότωσα στο τέλος;
Δ.Π.: Και καταρχήν και καταρχάς όλο αυτό που συζητάμε είναι ευτελές για εμένα. Όταν κάποιος έχει πρόβλημα με ένα δημόσιο λόγο κάποιου άλλου φυσικά Γιώργο μου και πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, γιατί ο Γιώργος λέει ότι είναι σωστό να μη το σηκώνεις. Το να μη το σηκώνεις είναι μικροπρεπές κατά την άποψή μου. Φυσικά πρέπει να μιλήσουν τηλεφωνικά και να προσπαθήσουν να τα βρουν. Και μετά να κάνουν μία δημόσια δήλωση μαζί ότι τα βρήκαν.
Τ.Μ.: Γιατί να κάνουν δημόσια δήλωση; Εγώ καταλαβαίνω ότι όταν κάποιος είναι θυμωμένος μπορεί να μη θέλει να μιλήσει.
Σ.Τ.: Παιδιά όπως και να έχει ξεκαθαρίστηκε αυτή η κατάσταση. Η Μαρία βγήκε κερδισμένη από όλο αυτό. Τι εννοώ, πήρε πολλή μεγάλη υποστήριξη και αγάπη. Θέλω να πω ότι το άδικο δεν το θέλει κανείς. Νομίζω ότι η Ζήνα κατάλαβε το λάθος της έστω και καθυστερημένα. Του ανθρώπου που θα πάρει τηλέφωνο και θα κοιτάξει την κάμερα και θα ζητήσει συγγνώμη του βγάζω το καπέλο.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις