Ναταλία Γερμανού: Σοκ με αuτό που εξετάζεο ALPHA – Τα 2 σενάρια για το «Καλύτερα δε γίνεται»
Ναταλία Γερμανού: Σοκ με αuτό που εξετάζει ο ALPHA – Τα 2 σενάρια για το «Καλύτερα δε γίνεται»
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ναταλία Γερμανού, με αφορμή όσα έχουν ακουστεί για το μέλλον της εκπομπής της στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται».
Τα δύο σενάρια που εξετάζει ο Alpha για τη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται»
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, το κανάλι βρίσκεται σε διαδικασία επανεξέτασης του κόστους προγράμματος, με τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των στελεχών του σταθμού. Οι πιέσεις για περικοπές φαίνεται πως είναι έντονες, καθώς προτεραιότητα για τον Alpha παραμένει η επένδυση στη μυθοπλασία και στην prime time ζώνη.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο τραπέζι έχουν πέσει δύο βασικά σενάρια για το «Καλύτερα δε γίνεται». Το πρώτο αφορά σημαντική μείωση του μπάτζετ της εκπομπής, ενώ το δεύτερο και πιο ακραίο σενάριο αφορά ακόμη και τη διακοπή της μετάδοσής της από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Μάλιστα, υπάρχει και μία ενδιάμεση σκέψη, η οποία θέλει την εκπομπή να βγαίνει ζωντανά μόνο το Σάββατο, με την Κυριακή να προβάλλεται μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωνόταν το κόστος παραγωγής, χωρίς να εξαφανιστεί εντελώς η παρουσία της Ναταλίας Γερμανού από το πρόγραμμα του σταθμού.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ως έσχατη λύση εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο να μην συνεχιστεί η εκπομπή της παρουσιάστριας, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί μια διαφορετική λύση και να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ναταλία Γερμανού διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, γεγονός που σημαίνει πως ακόμη και σε περίπτωση αλλαγών στο πρόγραμμα, η συνεργασία των δύο πλευρών παραμένει ενεργή.
Η όλο νόημα έναρξη της Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τον σάλο
Το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιουνίου, η παρουσιάστρια έκανε την έναρξη της εκπομπής της στον Alpha με έναν ιδιαίτερο τρόπο, λίγες ημέρες μετά τον θόρυβο που προκάλεσε το ρεπορτάζ για την οικονομική μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον σταθμό για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
Η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε στο πλατό υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έχω μεγάλη ζήτηση» της Ζωζώς Σαπουντζάκη, με πολλούς να θεωρούν πως η επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια δεν απέφυγε να αναφερθεί με χιουμοριστική διάθεση και στα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
Μάλιστα, ζήτησε να μην περιμένουν έξω από τα στούντιο μέσα στη ζέστη για δηλώσεις, ενώ ξεκαθάρισε -πάντα με χιούμορ- πως ο μοναδικός εκπρόσωπος της εκπομπής από εδώ και πέρα θα είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.
«Του χρόνου στην έναρξη της επόμενης σεζόν θα σας τα πει όλα ο Παναγιώτης», ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας γέλια στο πλατό.
Με αυτή την ατάκα, λοιπόν, η ίδια έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για την εκπομπή, γνωστοποιώντας ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ναταλία Γερμανού έδειξε για ακόμη μία φορά ότι γνωρίζει καλά πώς να διαχειρίζεται το τηλεοπτικό παρασκήνιο, χρησιμοποιώντας το χιούμορ της ως την καλύτερη απάντηση.
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις