«Ένας ένας φεύγει, φιλάκια ρ..» – Ακόμη μία παραίτηση σoκ από το «Πρωινό» Γιώργου Λιάγκα

«Ένας ένας φεύγει, φιλάκια ρ..» - Ακόμη μία παραίτηση σoκ από το «Πρωινό» Γιώργου Λιάγκα

«Ένας ένας φεύγει, φιλάκια ρ..» - Ακόμη μία παραίτηση σoκ από το «Πρωινό» Γιώργου Λιάγκα

Ο ΑΝΤ1 θέλει να ανανεώσει την εκπομπή σε όλους τους τομείς, καθώς φέτος ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές του Πρωινού με τα νούμερα τηλεθέασης να κυμαίνονται πολλές φορές σε μονοψήφια. Για το λόγο αυτό λοιπόν, από Σεπτέμβρη θα δούμε μια ανανεωμένη εκπομπή με πολλές αλλαγές.

Διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 υπέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ήδη έχει γυρίσει το trailer για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι αλλαγές ωστόσο, θα είναι πολλές τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Πολλές οι αποκαλύψεις, ωστόσο, άλλες τόσες ήταν και οι παραιτήσεις από την εκπομπή.

Η αποκάλυψη για την παραίτηση του Λιάγκα από το Πρωινό

@stathispouroutidis Μαθε έχουμε κι αλλη ΠΑΡΑΊΤΗΣΉ στην εκπομπή του Λιαγκα. Δες ποια φεύγει #pourou #fyp #ellinikotiktok #φοργιου ♬ original sound Stathis Pouroutidis

Οι παραιτήσεις δεν ήταν λίγες από το Πρωινό, αφού σίγουρα πολλοί δεν θα συμφώνησαν στις προτάσεις που τους έγιναν. Μια ακόμα παραίτηση αποκάλυψε ο Στάθης Πουρουτίδης στο Tik Tok: «Έχουμε κι άλλη παραίτηση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. «Έσκασε» τώρα. Άλλον περίμενα, άλλη έφυγε, γίνεται χαμός. Η Αναστασία Ζάρκα, η δημοσιογράφος που έβγαινε στην εκπομπή και έκανε τα θέματα κλπ κλπ, παραιτήθηκε κι αυτή από τον Λιάγκα. Άντρα περίμενα, γυναίκα μου βγήκε. Κλείνουν οι τρεις χάριτες. Φώτου, Βουδούρη και Ζάρκα πλέον no στον Γιώργο Λιάγκα. Φιλάκια ρουφηχτά. Ένας ένας φεύγει».

Η ανακοίνωση του Λιάγκα για τη συνέχισή του στον ΑΝΤ1
Είναι επίσημο ότι ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει για τις επόμενες δύο σεζόν με το Πρωινό στον ΑΝΤ1 καθώς όπως αποκάλυψε ο σταθμός πριν από λίγη ώρα σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου, ο παρουσιαστής «έδωσε τα χέρια» με την διεύθυνση και συνεχίζει κανονικά στο πόστο του –δείτε εδώ την ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Όπως το YOUWEEKLY.GR σας είχε αποκαλύψει με αποκλειστικές πληροφορίες, ο ίδιος όχι μόνο συνεχίζει κανονικά αλλά έχει ήδη γυρίσει το trailer της εκπομπής, ωστόσο, μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην σύνθεση της ομάδας που θα στελεχώσει τον παρουσιαστή στην infotainment πρωινή ζώνη του καναλιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας όπου την τελευταία εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά στην Κρήτη –δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο– θέλησε μέσα από το φουσκωτό του σκάφος να μιλήσει και ο ίδιος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1, με τον ίδιο να ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Είναι πια επίσημο, μπορούμε και να το πούμε. Παραμένω στο τηλεοπτικό μου σπίτι στον ΑΝΤ1 για τα επόμενα 2 χρόνια. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γι αυτό. Να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, ένα πολύ όμορφο ξέγνοιαστο καλοκαίρι και μακάρι όλοι να μπορέσετε να κάνετε έστω και λίγες ημέρες διακοπές. Εγώ ήδη βρίσκομαι στο αγαπημένο μου Αιγαίο, στο ωραιότερο μέρος του κόσμου. Θα τα πούμε ανανεωμένοι,με μια πολύ ωραία ομάδα και με μια ανανεωμένη εκπομπή κάπου τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε θα τα λέμε από εδώ. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Και τα επόμενα δύο χρόνια θα τα λέμε μέσα από τον @ant1tv. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Καλό καλοκαίρι σε όλους… Τηλεοπτικό ραντεβού τον Σεπτέμβρη με το ανανεωμένο».

ΠΗΓΗ