Μπομπ Δημητρόφ για Μαζωνάκη: «Ο Γιώργος χρειαζόταν να μ..» – Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε, η σχέση με την οικογένεια και η διαθήκη

Μπομπ Δημητρόφ για Μαζωνάκη: «Ο Γιώργος χρειαζόταν να μ..» – Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε, η σχέση με την οικογένεια και η διαθήκη

Μπομπ Δημητρόφ για Μαζωνάκη: «Ο Γιώργος χρειαζόταν να μ..» – Το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε, η σχέση με την οικογένεια και η διαθήκη

Ο Μπομπ Δημητρόφ αποκαλύπτει στη Φαίη Σκορδά όσα έζησε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του, τις οικογενειακές σχέσεις και όσα λέγονται για την περιουσία του.

Μια διαφορετική, ιδιαίτερα προσωπική πλευρά της σχέσης του με τον Γιώργο Μαζωνάκη παρουσίασε ο Μπομπ Δημητρόφ στη συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά, για την εκπομπή «For You» του ΑΝΤ1. Ο στενός φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή μοιράστηκε αναμνήσεις από την πολυετή κοινή τους πορεία, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατό του, αλλά και τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει ο καλλιτέχνης σε προσωπικό επίπεδο.

Στη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε ακόμη στις σχέσεις του Γιώργου Μαζωνάκη με την οικογένειά του, στην περίοδο της νοσηλείας του σε ψυχιατρική κλινική, αλλά και στις συζητήσεις γύρω από την οικονομική του κατάσταση. Ο Μπομπ Δημητρόφ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα ακούγονται σχετικά με την περιουσία του τραγουδιστή, ενώ συγκίνησε μιλώντας για τις στιγμές που μοιράστηκαν μακριά από τη δημοσιότητα.

Το μήνυμα που έστειλε στον Μαζωνάκη λίγο πριν μάθει για τον θάνατό του

Από τις πιο δύσκολες στιγμές που περιέγραψε ήταν εκείνη κατά την οποία ενημερώθηκε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε φύγει από τη ζωή. Όπως αποκάλυψε, λίγες ώρες νωρίτερα είχε επικοινωνήσει μαζί του, χωρίς να λάβει απάντηση. Αρχικά θεώρησε ότι ο φίλος του κοιμόταν και δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη.

Το τηλεφώνημα της Χριστίνας Κολέτσα ήταν εκείνο που άλλαξε τα πάντα. Ο ίδιος, όπως περιέγραψε, αρνήθηκε αρχικά να πιστέψει την είδηση και έσπευσε να μάθει σε ποιο νοσοκομείο βρισκόταν ο τραγουδιστής, ελπίζοντας ότι επρόκειτο για κάτι που μπορούσε να αντιμετωπιστεί.

«Κατά τη μία και μισή τού έστειλα μήνυμα ότι είχα φτιάξει μακαρόνια με κιμά και δεν μου απάντησε. Νόμιζα ότι κοιμόταν. Με πήρε η Κολέτσα και μου είπε ότι πέθανε. Νόμιζα ότι ήταν ράδιο αρβύλα. Της είπα να μου πει σε ποιο νοσοκομείο είναι αμέσως. Είχα φτάσει πριν από τη Μαρία (αδερφή Μαζωνάκη). Έτρεχα με το σκεπτικό ότι δεν πέθανε και ότι ήταν κάτι που αντιμετωπιζόταν. Με έπαιρνε η Μαρία τηλέφωνο και έκλαιγε. Τη Βάσω δεν την αναφέρω, γιατί δεν είχα καμία επαφή μαζί της», ανέφερε.

Η απομόνωση και η απόσταση από την οικογένειά του

Ο Μπομπ Δημητρόφ μίλησε και για την προσωπική ζωή του Γιώργου Μαζωνάκη, περιγράφοντας μια περίοδο κατά την οποία ο τραγουδιστής είχε απομακρυνθεί από αρκετά μέλη της οικογένειάς του. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, υπήρχαν μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, ενώ κάποια στιγμή ο ίδιος του είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε περάσει επτά ημέρες χωρίς να μιλήσει με κανέναν.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη δική τους προσωρινή απομάκρυνση, καθώς για οκτώ μήνες δεν είχαν επικοινωνία. Όπως διευκρίνισε, η οικογένεια του τραγουδιστή εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται για εκείνον, ενώ η μητέρα του δεν είχε σταματήσει να προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.

«Ο Γιώργος δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά του και δεν είχε γνωρίσει τα παιδιά της Μαρίας. Ο Γιώργος ήταν μόνος. Κάποια στιγμή μού είχε πει πως είχε να μιλήσει σε άνθρωπο επτά μέρες. Για ένα διάστημα δεν μιλούσαμε για οκτώ μήνες. Κάθε μέρα τον έπαιρνε τηλέφωνο η μητέρα του. Οι γονείς δεν σταμάτησαν να τον αγαπάνε. Η Μαρία με έπαιρνε να με ρωτήσει και κάποια στιγμή μού είπε ότι η μητέρα τους είχε αρρωστήσει και έπρεπε να πάει να τη δει», εξομολογήθηκε.

Όσα αποκάλυψε για την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην περίοδο κατά την οποία ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο Μπομπ Δημητρόφ περιέγραψε τη δική του εμπλοκή στις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί, αποκαλύπτοντας πως είχε συμφωνήσει με τη Μαρία Μαζωνάκη όταν εκείνη τον ενημέρωσε για την απόφαση της εισαγωγής.

Όπως υποστήριξε, ο τραγουδιστής είχε θεωρήσει ότι και ο ίδιος είχε υπογράψει για τη νοσηλεία του, κάτι που, σύμφωνα με τον Δημητρόφ, είχε επηρεάσει τη μεταξύ τους σχέση και είχε οδηγήσει στην πολύμηνη διακοπή της επικοινωνίας τους.

«Ο Γιώργος χρειαζόταν να μπει στο ψυχιατρείο και νόμιζε πως υπέγραψα κι εγώ για την εισαγωγή του και γι’ αυτό δεν μου μιλούσε μετά για οκτώ μήνες. Δεν ήταν καλά τότε, ήταν χάλια, υπήρχε παράνοια. Κατάλαβε αργά τι είχε συμβεί και ήθελε να καθαρίσει. Ήρθε ο χρόνος και κατάλαβε μετά ότι έπρεπε να βοηθηθεί. Είχα πει “ναι” στη Μαρία όταν με ενημέρωσε ότι θα του κάνουν εισαγωγή στο ψυχιατρείο», δήλωσε.

Η τοποθέτηση για τη διαθήκη και την περιουσία του τραγουδιστή

Στη συνέντευξη δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι αναφορές στα οικονομικά ζητήματα που έχουν απασχολήσει τη δημόσια συζήτηση. Ο Μπομπ Δημητρόφ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τη διαθήκη του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ αναγνώρισε τη μακρόχρονη επαγγελματική παρουσία της Βάσως Μαζωνάκη στο πλευρό του αδελφού της.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η περιουσία του τραγουδιστή ήταν αποτέλεσμα της προσωπικής του εργασίας και πως δεν επιθυμεί να εμπλακεί σε ζητήματα που αφορούν την κληρονομιά του.

«Ο ίδιος δούλευε μια ζωή και ό,τι δούλεψε ήταν δικό του. Ό,τι είχαν μεταξύ τους ήταν δικό τους θέμα. Η Βάσω ήταν για χρόνια στο πλευρό του, άσχετα με το τι έγινε στην πορεία. Η μεγαλύτερη διαθήκη που άφησε σε εμένα είναι η αγάπη του κόσμου. Εμένα η διαθήκη του δεν με αφορά καθόλου και στο ορκίζομαι αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν έκρυψε, μάλιστα, την έντονη αντίδρασή του απέναντι σε όσους υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Με κάνει έξω φρενών όσοι λένε πως πέθανε στην ψάθα. Μπορώ να τα βάλω με όλη την Ελλάδα γι’ αυτό. Επιτρέπεται να το λένε αυτό, ρε παιδιά;», ξέσπασε.

«Μαζί ήταν σαν να πηγαίναμε πενταήμερη» – Η ανάμνηση που κρατά από τη φιλία τους

Κλείνοντας, ο Μπομπ Δημητρόφ επέλεξε να αφήσει στην άκρη τις δημόσιες συζητήσεις και να μιλήσει για τον ίδιο τον δεσμό που είχε δημιουργήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Όπως εξήγησε, δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να αποδεικνύει τη φιλία τους μέσα από φωτογραφίες ή κοινές εμφανίσεις. Αυτό που έχει πραγματική αξία για εκείνον είναι οι προσωπικές στιγμές και οι εμπειρίες που μοιράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Χαίρομαι που ήμουν κοντά του κάθε λεπτό. Δεν έχω ούτε μία φωτογραφία μαζί του. Γιατί να το κάνω; Για να δείξω ότι ήταν φίλος μου;», είπε, συμπληρώνοντας με συγκίνηση: «Μαζί ήταν σαν να πηγαίναμε πενταήμερη. Αυτό μου λείπει από εκείνον. Με ήξερε πολύ καλά».

ΠΗΓΗ