Κίνηση με νόημα από Αταμάν πριν το Game 3 με Εφές – Τι αποφάσισε

Κίνηση με νόημα από Αταμάν πριν το Game 3 με Εφές - Τι αποφάσισε

Κίνηση με νόημα από Αταμάν πριν το Game 3 με Εφές - Τι αποφάσισε

Ο Εργκίν Αταμάν είχε θιχτεί από την απόφαση του Λούκα Μπάνκι να προπονηθεί η Εφές στο ΣΕΦ και… ανταπέδωσε με την ενέργεια που έκανε.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Εφές στην Τουρκία, στοχεύοντας σε τουλάχιστον μία νίκη στα δύο ματς που έρχονται ώστε να μείνει ζωντανός στη “μάχη” για πρόκριση στο Final 4 και ο Εργκίν Αταμάν έλαβε μια σημαντική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος προπονητής θα κάνει προπόνηση που δε θα είναι προσβάσιμη στους δημοσιογράφους και τις κάμερες στο παλιό γήπεδο της Εφές σε μια κίνηση… απάντησης προς τον Λούκα Μπάνκι ο οποίος είχε προπονήσει την ομάδα του στο ΣΕΦ.

Όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο»:

«Ο Παναθηναϊκός ήρθε στην Τουρκία τουλάχιστον για μια νίκη. Όπως είπε ο Αταμάν, η ομάδα στοχεύει να πάρει δύο νίκες και έχει πρώτα από όλα στο μυαλό του, το αυριανό παιχνίδι. Οι πράσινοι είχαν ένα καλό ταξίδι.

Θα προπονηθούν στο παλιό γήπεδο της Εφές. Η προπόνηση θα είναι κλειστή. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα. Ίσως να είναι μια απάντηση του Αταμάν στον Μπάνκι».

ΠΗΓΗ