Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου και για Σάρας Γιασικεβίτσιους
Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου και για Σάρας Γιασικεβίτσιους
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην παλαιότερη ατάκα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον Παναθηναϊκό AKTOR και την εμπλοκή του στις μεταγραφές.
Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στους Euro Insiders, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία ότι εμπλέκεται στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού AKTOR.
Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στις μεταγραφικές αποφάσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν επιλέγω εγώ τους παίκτες. Από το 2013, όταν ανέλαβα την ομάδα, ο μοναδικός παίκτης που έχω επιβάλει είναι ο Τζέισον Καπόνο. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ στην απόκτηση κανενός παίκτη! Είναι στη διάθεση του κάθε προπονητή το πώς θα τους χρησιμοποιήσει.
Μου έχουν μεταφέρει ότι ο Γιασικεβίτσιους έχει πει πως η καλύτερη ομάδα για να δουλεύεις είναι ο Παναθηναϊκός και ότι ο Γιαννακόπουλος είναι ο μόνος πρόεδρος που δεν ανακατεύεται. Ποτέ! Ποτέ δεν έχω εμπλακεί!»
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις