Ανακοινώθηκε πριν λίγo: Επιστροφή που θα….συζητηθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
Ανακοινώθηκε πριν λίγo: Επιστροφή που θα....συζητηθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επιστρατεύει έναν παλιό γνώριμο – Το ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος
Ο επί σειρά δεκατριών συνεργάτης του Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Μου ανατέθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η συνέχιση και ολοκλήρωση της συγκέντρωσης στοιχείων που θα τεκμηριώσουν ανεπιφύλακτα και αναπόδραστα τη σύσταση και δράση Εγκληματικής Οργάνωσης στον χώρο του μπάσκετ.
Με χαρά και συγκίνηση αναλαμβάνω το καθήκον αυτό, όπως πάντοτε ενεργούσα ως συνεργάτης του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Η Εγκληματική Οργάνωση θα ταυτοποιηθεί και εξαρθρωθεί με όλα τα νόμιμα μέσα. Μόνοι μας δεν θα είμαστε. Και άλλες ομάδες θα συνδράμουν. Να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια αποκλείεται. Δεν έχουμε τέτοιο δικαίωμα.
Όταν υπάρχει έγκλημα, υπάρχει και τιμωρία. Κανένας παράνομος στο απυρόβλητο».
Ακολούθησε το Live-Sports365 στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις