Ads Top

«Κλαίει» η Ελλάδα - Τέλος εποχής για το Survivor 2024: «Σε 5 μέρες από σήμερα...»


Ανακοινώθηκε αυτό που γνώριζαν όλοι..

Το μεγάλο φινάλε για το Survivor 2024 είναι προ των πυλών ώστε να μπει ένα οριστικό τέλος στον χειρότερο κύκλο του ριάλιτι που έχουμε δει, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.



Η αλήθεια είναι πως από το 2017 και όταν επανεμφανίστηκε το Survivor, μετά από 13 χρόνια, το ελληνικό κοινό λάτρεψε το ριάλιτι επιβίωσης.

Ακόμα και την χρονιά του Ελλάδα - Τουρκία (2019) υπάρχε αρκετός κόσμος που το αγκάλιασε μέχρι το τέλος του. 



Μόνο ο φετινός κύκλος έχει καταφέρει να σημειώσει τόσο άσχημα νούμερα τηλεθέασης που το κανάλι και η παραγωγή να παρακαλούν να τελειώσει.

Κι αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Το Survivor 2024 στην ουσία έχει ολοκληρωθεί αφού τα γυρίσματα με τα αγωνίσματα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τέλους. 

Survivor 2024: Τέλος εποχής! Τι αλλάζει από την Κυριακή;



Τι έρχεται σε 5 μέρες για να βάλει τέλος στον φετινό κύκλο; Μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου Ταξίδη, την οποία και θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει πως για 1 εβδομάδα το Survivor 2024 γίνεται ατομικό! Δηλάδή την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχουμε Τούρκους παίκτες στις ασυλίες και ο καθένας θα παλέψει για να διεκδικήσει την είσοδό του στην τελική 4αδα.

Μετράμε αντίστροφα και επισήμως λοιπόν για το μεγάλο φινάλε του Survivor. Τώρα παραμένει άγνωστο αν και μετά την ασυλία της επόμενης εβδομάδας οι τέσσερις παίκτες που θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο θα αγωνιστούν για άλλα έπαθλα, όπως για παράδειγμα για το σούπερ έπαθλο του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.