Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Δημόσιο ξέσπασμα Σοϊλέδη για τα δημοσιεύματα - «Δεν αφορά κανέναν το αν...»


Ξέσπασε για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά χώρισαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, λίγο μετά την επιστροφή της δεύτερης από το Survivor. 



Αφού το δυσάρεστο αυτό γεγονός έγινε γνωστό στα ΜΜΕ, ξεκίνησαν αμέσως να δημιουργούνται φήμες για την σχέση τους, με τον ποδοσφαιριστή να κατηγορείται πως είχε δημιουργήσει σχέση με τρίτο πρόσωπο, τη στιγμή που ετοίμαζαν τον γάμο τους με την δημοσιογράφο.

Φωτογραφίες που διέρρευσαν από έξοδό του με μία νεαρή κοπέλα, μάλιστα, λίγες μέρες μετά το οριστικό τέλος με την πρώην σύντροφό του, φούντωσαν αυτές τις φήμες, ενώ σε διάφορα site ξεκίνησαν να ψάχνουν για ποια γυναίκα πρόκειται, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της, χωρίς, βέβαια, να είναι κάτι επιβεβαιωμένο.



Το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη για τα δημοσιεύματα σχετικά με το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Μαρία Αντωνά

Το γεγονός αυτό, λοιπόν, έκανε τον ίδιο να ξεσπάσει μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Μεγάλη Πέμπτη 2/5, κατά την οποία γράφει πως με όλα όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνον, έχει δημιουργηθεί μία αρνητική εικόνα για εκείνον που τον θίγει. 



Παρακάλεσε, μάλιστα, να σταματήσει όλο αυτό που έχει προκληθεί, διότι έτσι επηρεάζονται και άλλα πρόσωπα και στιγματίζονται για μια ζωή.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πώς και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του. Πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω γω τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων... Ευχαριστώ», έγραψε.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.