Ads Top

Survivor Spoiler 7/5: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλάζει όλα τα δεδομένα στο παιχνίδι


Αποχωρεί ή μένει; Τι απόφαση έχει πάρει η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Αν η Σταυρούλα «κλειδώσει» την απόφασή της για να αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα, το Survivor θα αλλάξει αμέσως μορφή…



Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ανάψει… φωτιές, στην παραγωγή του Survivor, με την εκδήλωση της πρόθεσής της να αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα από τον Αγιο Δομίνικο.

Και το επανέλαβε, ακολουθώντας, ακριβώς τη ρητορική του Τζέιμς, πως θα κρίνει τη στιγμή της μονομαχίας, ανάλογα με το πώς θα είναι, το αν θα μείνει ή θα φύγει…



Και ήδη, άρχισε να διαμορφώνεται το τοπίο, από το επεισόδιο της Κυριακής, όταν και η ίδια έβαλε το… νερό στο αυλάκι, εκδηλώνοντας τις σκέψεις της, τονίζοντας πως αμφιταλαντεύεται και πως είναι προβληματισμένη και ψυχολογικά, σε όχι καλή κατάσταση.

Και, πλέον, όλοι περιμένουν να δουν τι, τελικά, θα πράξει την Πέμπτη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αν δηλαδή θα επιχειρήσει να αποχωρήσει δια του αγωνίσματος παραμονής, στα πρότυπα του Τζέιμς.



Κάτι που συγκεντρώνει, πλέον, πολλές πιθανότητες. Φυσικά, κανένας δεν αποκλείει την πιθανότητα να αλλάξει γνώμη η Σταυρούλα, αφού και η παραγωγή εδώ και μέρες έχει κάνει τις δικές της προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Αυτό, όμως, που σίγουρα δεν αλλάζει, είναι η απόφαση της παραγωγής, αν τελικά η Σταυρούλα αποχωρήσει την Πέμπτη, να πάει από την Κυριακή στη μετατροπή του παιχνιδιού από ομαδικό σε ατομικό.

Κάτι που έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε τη μεθεπόμενη Κυριακή, αλλά αν μείνουν οι Μπλε με τρεις παίκτες και μάλιστα χωρίς γυναίκεια παρουσία, αυτομάτως το Survivor περνά στην τελική ευθεία και τη διεξαγωγή των ατομικών ασυλιών.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.